ikinci mucizeme gebeyim:))

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
ailemiz kalabalıklaşıyor.mutluluğumuza mutluluk katıldı.9 haftalık hamileyim ve Allahıma bin şükür herşey yolunda.bugün ilk defa kalbinin pıtırtılarını duyduk.eşim, kızım, hepimiz çoook sevinçliyiz.Allah, benim ve bebişini bekleyen herkesin yavrusunu sağlıkla neşeyle kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

ailemiz kalabalıklaşıyor.mutluluğumuza mutluluk katıldı.9 haftalık hamileyim ve Allahıma bin şükür herşey yolunda.bugün ilk defa kalbinin pıtırtılarını duyduk.eşim, kızım, hepimiz çoook sevinçliyiz.Allah, benim ve bebişini bekleyen herkesin yavrusunu sağlıkla neşeyle kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun neredeyse aynı zamanlarda bebeklerimiz olacak,:) ama sen benden daha tecrübelisin
benim ilk bebeğim allah nasip ederse:)
allah hayırlısıyla tamamına erdirsin :)

hayırlı olsun neredeyse aynı zamanlarda bebeklerimiz olacak,:) ama sen benden daha tecrübelisin
benim ilk bebeğim allah nasip ederse:)
allah hayırlısıyla tamamına erdirsin :)

daha 14 15 yaşlarındayken ben,iki yeğenim gözümün önünde büyüdü.bizzat ben ilgilenmedim ama onlar bana tecrübe oldu.kızımın ilk banyosunu bile tek başıma yaptım.ben cesaretliyim valla.tek başıma büyüttüm kızımı.sen de cesaretli ol.bebeğini en iyi sen bilir anlarsın:emir_bebek::emir_bebek:

daha 14 15 yaşlarındayken ben,iki yeğenim gözümün önünde büyüdü.bizzat ben ilgilenmedim ama onlar bana tecrübe oldu.kızımın ilk banyosunu bile tek başıma yaptım.ben cesaretliyim valla.tek başıma büyüttüm kızımı.sen de cesaretli ol.bebeğini en iyi sen bilir anlarsın:emir_bebek::emir_bebek:

canım allah biliyor ya gözüm korkuyor:) sana da maşallah maşallah nazar değmesin:)

canım hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar ilk çocunda mı kız ben ikinci lızıma hamileyim

canım hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar ilk çocunda mı kız ben ikinci lızıma hamileyim

evet canım 4 yaşında cimcime bir kızım var.biz ona da söyledik.çünkü beni biraz haşin sever yani atlar zıplar sıkar vs.o da sabırla bekliyor bebişi.inşallah sağsalim alalım kucaklara:nazar:

rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın.ben kızımı 7 sene sonra aldım kucağıma bak şimdi 2. geliyor:34:

hayırlı olsun.
peki ilk çocuğunuz nasıl oldu.tedavi oldunuz mu.sorun neydi?
ikinci çocuğunuz ne güzel korunmayı bırakır bırakmaz olmuş.
sağlıklada kucağınıza alırsınız inşallah.

kızlar meraba ben 7 aylık evliyim 3 aydr bebe düşünyrz, bu ay midemde haff bulantılar haff başdnmesi,iştahsızlık var, dün ağzım demir tadındydı hiç bi şeyn tadı tuzu yok,uykuya doyamyrm ama bu belrtler pskolojkde olabilyrmuş.ancak karnımn alt tarafında yumurtlık kısmnda bi şişkinlk hissdeyrm derin nefes aldığmda sızlıo.eğilmeme engel oluo umutlanmalımym ltfen bişi deyn adet olmama 5 gün var

Back
X