ikinci normal doğum ikinci kesi

gullsee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
355
116
123
arkadaşlar ikinci veya daha fazla normal doğumda kesi nerden atılıyor? hep aynı taraftan mı? birde doğumu uzun ve zor geçen biri olarak soruyorum; diğer doğumlar daha rahat oluyo mu? merakla bekliyorum..

arkadaşlar ikinci veya daha fazla normal doğumda kesi nerden atılıyor? hep aynı taraftan mı? birde doğumu uzun ve zor geçen biri olarak soruyorum; diğer doğumlar daha rahat oluyo mu? merakla bekliyorum..

canım benimde 3.bebeğimi bekliyorum 2 oğlumuda normal doğum yaptım evet kesi aynı yerden yapılıyo doğumun zorluğu hiç belli olmaz ilk doğumum çok rahattı 2. si çok çok zordu aynen bende senin gibi tedirginim :) inş. 3 kolay olur

canım benimde 3.bebeğimi bekliyorum 2 oğlumuda normal doğum yaptım evet kesi aynı yerden yapılıyo doğumun zorluğu hiç belli olmaz ilk doğumum çok rahattı 2. si çok çok zordu aynen bende senin gibi tedirginim :) inş. 3 kolay olur

cevabın için sağol canım. peki bu ikinci kesi diğerinin hemen üstünden mi atılıyo yakınından felan mı? :) ya hadi şimdi ilk kesi atıldı da ikinciden sonra bi rahatsızlık hissi olur mu çok merak ediyorum. görüntü olarak felan da... bide benim ilk doğumda 5 tane dikişim vardı.ikincide de aynı mı oluyo. sizin kaçtı mesela?

cevabın için sağol canım. peki bu ikinci kesi diğerinin hemen üstünden mi atılıyo yakınından felan mı? :) ya hadi şimdi ilk kesi atıldı da ikinciden sonra bi rahatsızlık hissi olur mu çok merak ediyorum. görüntü olarak felan da... bide benim ilk doğumda 5 tane dikişim vardı.ikincide de aynı mı oluyo. sizin kaçtı mesela?

kesi aynı yerden atılıyo sağından solundan değil yani ben 2 doğum yaptım ama 3 kez dikildi :) ilk doğumumda dikişlerim açıldı ameliyatla 2. kez dikldi 2. doğumda dikişlerim fazlaydı oğlum biraz iri doğdu yani anlıcağın 3 kez aynı yerden dikiş yedim :)) bence hiç sıkıntı etme görüntü çokta önemli değil :))))

canım ben görüntü derken ; bi arkadaşın derisini kumaş gibi katlamışlar öyle dikmişler. elime geliyo, bakamıyorum çok çirkin diyodu kız. üst üste atılıyosa peki ya ağrı sızı olmuyo mu? benim arada bir sızlıyo tam kesi yeri.senin ikincinin daha zor geçmesine şaşırdım. ama doğru erkek bebekler daha iri doğuyomuş. ilki kız mıydı? yalnız ilk okuduğumda da maşallah çektim. üçüncüymüş diye. ben de 3 istiyorum inşallah :) yaş kaç senin? :)

Back
X