Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikinci oğluna hamile kalmak nasıl bir duygu? 3. çocuk düşünmüyorum artık. siz ne düşünüyorsunuz?
![]()
canim neden öyle düsünüyorsun... ikinci oglun bambaska bir cocuk... inan cok güzel oluyor.. düsünsene büyüdüler 20i yaslarinda genc delikanlilar ne kadar gurur verici... benim iki oglum var gecen yil 38 haftalik kizimi karnimda kaybettim simdi tekrar hamileyim buda erkek dedi doktor... yani 3 oglum olacak... rabbim ne verirse o elimizden birsey gelmez... bende cok kizim olsun istedim ama cok istedigimiz bizim icin hayirli olmaya bilir bunuda yanliz rabbim bilir....sende tadini cikar iki oglan inan gercekten cok güzel...
benim de 2. oğlum olacak . bende kimseye söyleyemiyorum ama mutsuzum.
bir kızı çoooooooook istiyordum.en çokda 15 16 yaşına gelipte annesinin giydirip süslediği kızlara özenicem .
allah ömür versin ama oğlan anneleri o zaman oğullarının tozunu yutar.
varmı kız evlat gibisi ..allahım affet am böyle hissediyorum.
yazık karnımdaki günahsız inşallah hissetmiyordur.
annem beni istemiyor demiyordur.
Benim de iki oğlum olacak insaalah sizi böyle okumak biraz olsun rahatlattı beni ama 5 gün once öğrendim erkek olacağını, ama o kadar mutsuzum ki anlatamam her gün ağlıyorum ve dogsuh istemiyom sanki allahım beni affet son. Çok mutsuzumcanim neden öyle düsünüyorsun... ikinci oglun bambaska bir cocuk... inan cok güzel oluyor.. düsünsene büyüdüler 20i yaslarinda genc delikanlilar ne kadar gurur verici... benim iki oglum var gecen yil 38 haftalik kizimi karnimda kaybettim simdi tekrar hamileyim buda erkek dedi doktor... yani 3 oglum olacak... rabbim ne verirse o elimizden birsey gelmez... bende cok kizim olsun istedim ama cok istedigimiz bizim icin hayirli olmaya bilir bunuda yanliz rabbim bilir....sende tadini cikar iki oglan inan gercekten cok güzel...
Benim duygularım da böyle işte sizinle aynı şeyleri yaşıyorum su anda nasıl atlattiniz bu durumu. Ben mahvolmuş durumdayimbenim de 2. oğlum olacak . bende kimseye söyleyemiyorum ama mutsuzum.
bir kızı çoooooooook istiyordum.en çokda 15 16 yaşına gelipte annesinin giydirip süslediği kızlara özenicem .
allah ömür versin ama oğlan anneleri o zaman oğullarının tozunu yutar.
varmı kız evlat gibisi ..allahım affet am böyle hissediyorum.
yazık karnımdaki günahsız inşallah hissetmiyordur.
annem beni istemiyor demiyordur.
Kuzum benim Allah nasip ederse 3. oglum olacak. Oysaki ben sirf Allahin hakki ücdür kizim olur insallah düsüncesiyle hamile kaldim, hamilelikten önce okadar dualar ettim okadar yalvardimki Rabbime bana hayirli saglikli bi kiz evlat nasip edeceksen bi hamilelik nasip et dedim. Hatta kandil gecesi öyle bi aglayarak yalvarmisimki Rabbime Kiz evlat nasip etsin diye. O ay hamile kaldim ve ben gecemde gündüzümde dilimden duami hiic düsürmedim. Yani diyecegim o ki benim kadar hickimse bukadar cok Kiz evlat icin yanmamistir istememistir, dualar etmemistir. Hep dualarima güvendim Rabbim nasip etmeyegi hicbiseyin dua sini ettirmez mübarek günlerde dualar geri cevrilmez dedim. Gördügüm herkesten benim icin dua etmesini istedim.. olmadi Rabbim nasip etmedi, 16. haftamda doktor erkege benzior dedi ramazan bayraminin ilk günüydü, benim dünyam basima yikildi bayramim zehir oldu.. bikac hafta sonra vatanima tatile gidecektim, belkide dedim gurbette yasayamadigim bayramimi kendi memleketimde yasayacagim umut etmeye devam ettim doktor yanilmistir dedim, arabayla iki günlük yolculukta tek yaptigim sey Dua oldu yolcunun duasi kabul olur dedim. Dua etmek icin hicbi firsati kacirmadim. Türkiyeye gittim gene sabirla bekledim biraz zaman gecsin iyice herseyi belli olsun diye 20. haftamda gittim ve maalesefki sonuc degismedi. Bi Oglum daha olacakti..Benim de iki oğlum olacak insaalah sizi böyle okumak biraz olsun rahatlattı beni ama 5 gün once öğrendim erkek olacağını, ama o kadar mutsuzum ki anlatamam her gün ağlıyorum ve dogsuh istemiyom sanki allahım beni affet son. Çok mutsuzum
Ben de aynı sizin gibiyim işte bi mucize bekliyorum ama olmuyor olmuyor işte,ben 3- 4 de olur da diyemiyorum başka cocuga bakmam çalıştığım için çok zor olur ailem de yanımda değil. O yüzden son sansimdi profesyonel bi destek alman gerekiyor galiba yoksa kendimce yarattığım bu yıkımdan kurtulmak zor olacak, en kısa zamanda bu durumdan kurtulmak istiyorum çünkü .Allah da bizi affederKuzum benim Allah nasip ederse 3. oglum olacak. Oysaki ben sirf Allahin hakki ücdür kizim olur insallah düsüncesiyle hamile kaldim, hamilelikten önce okadar dualar ettim okadar yalvardimki Rabbime bana hayirli saglikli bi kiz evlat nasip edeceksen bi hamilelik nasip et dedim. Hatta kandil gecesi öyle bi aglayarak yalvarmisimki Rabbime Kiz evlat nasip etsin diye. O ay hamile kaldim ve ben gecemde gündüzümde dilimden duami hiic düsürmedim. Yani diyecegim o ki benim kadar hickimse bukadar cok Kiz evlat icin yanmamistir istememistir, dualar etmemistir. Hep dualarima güvendim Rabbim nasip etmeyegi hicbiseyin dua sini ettirmez mübarek günlerde dualar geri cevrilmez dedim. Gördügüm herkesten benim icin dua etmesini istedim.. olmadi Rabbim nasip etmedi, 16. haftamda doktor erkege benzior dedi ramazan bayraminin ilk günüydü, benim dünyam basima yikildi bayramim zehir oldu.. bikac hafta sonra vatanima tatile gidecektim, belkide dedim gurbette yasayamadigim bayramimi kendi memleketimde yasayacagim umut etmeye devam ettim doktor yanilmistir dedim, arabayla iki günlük yolculukta tek yaptigim sey Dua oldu yolcunun duasi kabul olur dedim. Dua etmek icin hicbi firsati kacirmadim. Türkiyeye gittim gene sabirla bekledim biraz zaman gecsin iyice herseyi belli olsun diye 20. haftamda gittim ve maalesefki sonuc degismedi. Bi Oglum daha olacakti..
O gün bugündür hic bi hayalim umudum hicbi beklentim hicbisey kalmadi icimde, Rabbim diyorum acaba 4. kiz nasip edermi. Hala bi mucize bekliyorum.. sunu anladimki hayattan en cok neyi istersen Aslaaa olmuyormus...
Canim ikincide emin ol benim icinde hic bi önemi yoktu gönül ister farkli cinsiyeti ama ikincide illa degisik olsun cabalarina girmedim. Fakat ücüncüde insan istiyor farkli olsun özelliklede kizin yoksa Kiz evlat cok isteniyor. Etraftanda duyduyka gördükce daha cok isteniyor Bir anneye bi kiz sart, veya Kiz evladi bir baska oluyor vs..Benim oglum var ikinci kiz mi erkek mi deseler herkes farkli cinsiyet ister ama hic onemli degil benim icin. Allahim saglikli hayirli evlat versin. Oglum da olsa kizim da olsa o benim yavrumdur canimdan bir parcadir nasil onu cinsiyetiyle ayirabilirim ki.? Hele ultrasonda o hareketlerinu gördükten sonra tamamen onemini yitirdi benim icin cinsiyeti. O kadar guzel ki masallah yavruma.