Ikinci oglusu olacaklar/olanlar :)

Mavisim112

Bebegim ❤️
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
1.112
322
43
33
Hanimlar 1 bucuk hafta önce ikinci oglumun yolda oldugunu ögrendim.. ilk baslarda saskinlik vardi.. aslinda hep hissettim ama ne bileyim cogu insanda oldugu gibi, bi oglum var buda kiz olsaaa??? diye gecirdim icimden :))
Annemle olan aramizdaki bag cok güclü ilerde benimde kizimla aram öyle olmasini istedim belkide..
Simdi tabiki cokk sevincliyim oglum adina en cokta, hemcinsi bir kardesi olacak..
Aslinda gercekten erkek cocuklari anneye daha düskün oluyorlar ama insallah büyüdükce degismez.. :))
Varmi benm gibi ikinci oglusunu bekleyen yada 2 oglu olan , durumlar nasil??

Ben varim canim oğlum 10 yasinda bende iki hafta oldu öğreneli ama hiç kízım olcakmiş gibi gelmedi kıyafetler felan ikgimi çekiyodu ama kizim diye sevemedim oğluşum olcak inşallah ismide emir kaan olcak kenan enesime kardeş olcak inşallah sağlıklı hayırlı olsunda gerisi önemli deil bence

Ben varim canim oğlum 10 yasinda bende iki hafta oldu öğreneli ama hiç kízım olcakmiş gibi gelmedi kıyafetler felan ikgimi çekiyodu ama kizim diye sevemedim oğluşum olcak inşallah ismide emir kaan olcak kenan enesime kardeş olcak inşallah sağlıklı hayırlı olsunda gerisi önemli deil bence
Ayy canm benm cok sevindimmm aynen saglikli ve hayirli olsunlarda fark etmez :))
Benimde ayni sendeki gibi kiz kiyafetleri ilgimi cekti ama icten ice de dedim bosuna bakma , göbüsündeki kiz degil :-)
Anneler hisseder derler ya gercekten öyle..

Isimlerin ikiside cok güzelll :nazar:

Back
X