- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Yarı yarıya düşmeliydi en kötü.
Şu mantık yanlış; ''eee parasını bilerek geldi''
Eee ozaman birinci öğretim okuyanda biliyordu harç parası olduğunu neden yıllardır kaldırılsın dediniz okumayacaktın ozaman.
Haksızlıktır. Adam birinci öğretimde daha kötü bi bölüm okuyacağına ikinci okuyum mesleğim iyi olsun diyor belki aile durumu iyi değil ama gelecekte işi güzel olsun diye kısıyor bazı şeylerden veriyor o parayı.
ben sahsen kaldırılsın demedım hıc bı zaman 1. ogretımlerın harc paralarını bılerek ısteyerek gıttım memnunum pısman degılım
Dikkatli okursan arkadaşımın gitmediğini, bu sene örgün egitim için tekrar hazırlanacak oldugunu anlarsın. Ön yargıyla yaklaşırsan, okudugunu da anlamazsın.
kım ne derse desın haksızlık oldugunu dusunmuyorum bırıncı ogretımım
ve hatta kalkması tam ısabet oldu
neden mı ?
-1. ogretımlerın aldıgı puan 2. ogretımlere gore daha yuksek basasrı sıraları da daha ılerıde tabıkı arada fark olucak
-(lafım 2. ogretımlere )yaw kardesım madem bu kadar sıkayetcısın ne dıye tercıh edıyosun etmeseydın
Bana girmeyen şemsiye başkasında açılsın düşüncesi yanlış. Hani zaten çarklar birbirine girmiş üniversite dediğin şey saçma bi hal almış lise gibi olmuş, bide öğrenciler olarak bencillik yapmayın. Birşeyleri değiştirmek için bütün olabilmek lazım.
Bende 1. öğretimde okudum son senemde hem harçlar kalksın hem bütünleme gelsin dedik ve çaba sarfettik demedik okul bitiyor boşver diye.
Herkesten bunu beklerim ama maalesef bencillik en önemli sorun günümüzde..
Haklısın en azından bi indirim bekliyorduk zam gelmiş
Dönem başı 813 tl yazıyor..
Sanırım gitmeyeceğim..
Sanırım gitmeyeceğim..
Sanırım gitmeyeceğim..
Canım sen okulun sitesinden mi öğrendin harcını ?
Senin okulda uzaktı değil mi ?
Bi sürü masraf,üzüldüm canım
Geri ödenekli burs al git bi şekilde okula
Boyle bi zahmete girmenize gerek yokmus ,konuya yenı bakanlarda anlar zaten durumu cunku butun mesajlar birbirini tekrar ediyor.cok nesnel yaklaşıyosunuz olaya bi' cok kişinin hosuna gidecegi cumleler bunlar.ama ben acıkcası sadece kendi fikirlerımı sunuyorum.o konuda hakıkaten bi anlatım bozuklugu var diyodum ama dogru anlamışım yanı sorun bende degilmiş.odemeyen yazmasın diyosun ama arkadasında bu yanılgıya dusmus işte.savundugumuz sey aynı evet sizlerde indirimden yanasınız.fakat savunma biçiminiz farklı ve samımı degil benım elestirdigim nokta buydu.?
Benim Türkçe'm gayet düzgün. Neden tercih etmedi diyim ki? Tercihlerine yazmasa gelmezdi zaten. Ne olur n'olmaz diye tercihlerine İÖ ekledi gelmesini beklemiyordu, sonra evdeki maddi durumlar yüzünden çıkınca da gitmedi.
Sizi rahatsız eden maddeler halinde yazmış olmam mı? Anlam karısıklıgı yaratmasın, okuması kolay olsun diye öyle yazdım. Daha önce benzer şeyler yazıldıysa da ortaya toplamak istedim. Herkesin her sayfayı okuyacak vakti olmuyor. Konuya yeni bakan birine kolaylık saglasın diye bir araya getirip düşüncelerimi paylaştım. Bunun insanları rahatsız edici bir tarafı oldugunu düşünmüyorum, aynı şeyleri görmekten sıkıldıysanız yazdıklarımı okumayabilirsiniz, ben sadece sizin için yazmadım.
.
Evet canım uzaktı birde..
Geri ödenekliyede başvurmuştum ama yıllık 2000 küsür çok fazla olur..
Kalmayı düşünüyorum
Evet canım uzaktı birde..
Geri ödenekliyede başvurmuştum ama yıllık 2000 küsür çok fazla olur..
Kalmayı düşünüyorum
Boyle bi zahmete girmenize gerek yokmus ,konuya yenı bakanlarda anlar zaten durumu cunku butun mesajlar birbirini tekrar ediyor.cok nesnel yaklaşıyosunuz olaya bi' cok kişinin hosuna gidecegi cumleler bunlar.ama ben acıkcası sadece kendi fikirlerımı sunuyorum.o konuda hakıkaten bi anlatım bozuklugu var diyodum ama dogru anlamışım yanı sorun bende degilmiş.odemeyen yazmasın diyosun ama arkadasında bu yanılgıya dusmus işte.savundugumuz sey aynı evet sizlerde indirimden yanasınız.fakat savunma biçiminiz farklı ve samımı degil benım elestirdigim nokta buydu.
herneyse bu konu hakıkaten sıkıcı bi hal almaya basladı herkese bol reytingli mesajlar..
Kayıda gideceksin ama değil mi :26:
cnm oyle bi hata yapma bence mujdeli bi haber gelecek ona inanıyorum ben .
neyse yazıyomus zaten nasıl oldugu.siz konuya devam edin arkdaaslar bolmuyumyenı uyeyım bu ıfadelerı nerden yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?