Ikinci sezeryan

21 kilo fazla zaten canım,elinizde değil biliyorum ama ikinci gebelikde az almaya çalışın inş bi sorun olmaz rabbim yardımcınız olsun.

Zaten saglikli beslenirken neden o kadar aldim bilmiyorum. dogumda on ,sonraki üc ayda da diger on kilo gitmisti. doktora bir ayda bes kilo aliyorum diyordum kola falan icme diyordu ben zaten kolayi hayatimdan cikartmistim, cay kahve falan icmezdim. Ne bileyim simdiki gibi yerdim yine de vucut sisti, cok su icerdim ama. Ikinci gebelik nasil olur hic bilemiyorum. ikinci gebelikten sonra karis kaslarimi diktirmem gerekecek artik. simdi bekliyorum

Ben ilk dört ay neredeyse hic kilo almadim sonrasinda 21 kilo aldim bebek 4 kilo dogdu zaten dogumda direk 10 kilo gitti. ama göbek inmesi üc ayimi aldi göbek deligim falan hep bozuldu, yani simdi daha baska birsey var yerinde
Bende 17 kilo aldim kizartma cay kahve cips hamburger nescafe bunlarla ilk aydan vedalasmistim çalışıyordum is yerinde ascimoz ayrilmisti sürekli dışardan yedigim icin cok kilo aldim bende benim bebegimde 4 kusur kg ile dogdu

Bende 17 kilo aldim kizartma cay kahve cips hamburger nescafe bunlarla ilk aydan vedalasmistim çalışıyordum is yerinde ascimoz ayrilmisti sürekli dışardan yedigim icin cok kilo aldim bende benim bebegimde 4 kusur kg ile dogdu

Ben simdiki gibi beslenmeme ragmen aldim, ama hic kalmadi. hava gibi kiloymus. Ama daha az nasil alabilirdim bilmiyorum vucudun sisecegi varmis. Cünkü zararli birsey de tüketmemistim

Merhaba konuyu hortlatmis bulunuyorum:) bende sizin gibi saglikli beslendigim halde 19 kg aldim ve cogu 20 gunde gitti 4 kg kadar kaldi 2 aylik bebegim. İlk sezeryanim kolay gecti sanirim bu yuzden ikinci bebegim icin 3 4 sene bekleyemeyecegim dr um ne kadar 3 yili uygun bulsa da. Sizin ikinci sezeryaniniz nasil gecti acaba? İnsanlar daha zor olur ikinci diyor ama dr um aksine daha kolay olur demisti. Allah bagislasin yavrularinizi

Back
X