Kaç dakika sonra çıktı bu çizgi? Ay inşallah vardır. Birde beklenen adet tarihiniz ne zaman?Merhaba kızlar testte ikinci bi çizgi belirtisi görünüyor ama bakabilir misiniz?
10/15 dk içinde. 3 gün var, çizgiyi görebildiniz mi?Kaç dakika sonra çıktı bu çizgi? Ay inşallah vardır. Birde beklenen adet tarihiniz ne zaman?
Ben gördüm :) yarın ilk idrarla tekrar etmenizi tavsiye ederim. En net sonucu kan tahlili verir ama. Bence adet gününüzü bekleyin ve o zaman da bşr test yapın. Ben elendim bu ay inşallah siz hamilesinizdir. Çooook amin10/15 dk içinde. 3 gün var, çizgiyi görebildiniz mi?
Yarın haber ver amaaa :)Çok teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin
MutlakaaYarın haber ver amaaa :)
Kuruma çizgisi gibi duruyo ama inşallah vardırMerhaba kızlar testte ikinci bi çizgi belirtisi görünüyor ama bakabilir misiniz?
Teşekkür ederimBende böyle öğrenmiştim ilk 5.dkda çıkmıştı kurudukça biraz daha belli olmuştu sabah ilk idrarla erken gebelik testi ile yapıp kesinleştirmiştim inşallah vardır
Teşekkür ederim diğer testte de böyle bi çizgi çıktı farklı markadaTam gününüzde ve sabah ilk idrarla yapın en sağlıklısı o şekilde olur
Sarılıktan dolayı mıAŞKIM Bu test bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?