Herkese merhaba 28 yaşındayım. Yaklaşık üç yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Hiç gebelik oluşmadı. Tüp bebek ile kimyasal gebelik geçirdim. Üzerinden altı ay geçti bu yola yeniden çıkmalıyım hatta ilaçlarımızı bile aldık ama ben cesaret edemiyorum. İnanın korktuğum şey ne iğneler, ne hormonlar. Ki ilk tedavimde iğnelerimi ders aralarında yaptım bu bile bir sorun değil. Düşündükçe kalbimi daraltan sonuç günü. Daha başlamadan test günü hakkında endişeleniyorum. Etrafımdaki herkesin bu kadar kolayca ulaşabildiğine bu denli zorluklara rağmen ulaşamamış olmak beni çok üzüyor. Biliyorum Allah’ın benim için olan planı en hayırlısı. Yine de elimde değil. Hiçbirimizin değil bence. İkinci tedaviye başlama cesaretini kendinizde nasıl buldunuz? Neler yaptınız? Benimle ve eminim benim gibi hisseden birçok arkadaşımla tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada embriyomuz 4AA idi ve sebepsiz infertilite deniyor bize. Sebebini hala bulamadık. Bir tek sperm dna hasarı testi ve kır testi kaldı yaptırmadığımız onları yaptırdıktan sonra başlayacağız inşallah