İyi akşamlar herkese ben aralıkta hpv16 olduğumu öğrenmiştim şubat mart gibi leep oldum,agustosta ilk testimi vermiştim smear temiz hpv testi pozitif gelmişti aralıkta tekrar test verecektim fakat suan meraktan gidip vermek istiyorum reglimden sonra, siz ikinci testinizi ne zaman vermiştiniz?şuan düzenli tek kullandığım vitamin d3 damla,sigarayı bıraktım.yardımcı olursanız cok sevinirim
Meraktan dediğim işe şu daha açıklanabilir olması için;doğal beslenmeye ağırlık gösterdim,sigarayı bıraktım,uyku düzenimi kurdum,leepten 6 ila 10 ay arasında negatiflik görüldüğü için testimi vermek istiyorum.
Meraktan dediğim işe şu daha açıklanabilir olması için;doğal beslenmeye ağırlık gösterdim,sigarayı bıraktım,uyku düzenimi kurdum,leepten 6 ila 10 ay arasında negatiflik görüldüğü için testimi vermek istiyorum.
Merhabalar çok geçmiş olsun insallah sonuclarınız temiz gelir zaten leepten 6 ay sonra test verilmesini öneriyor doktorlar ve evet 16 zor geçen bir tür olduğu icin smear temiz gelse bile hpv pozitif oluyormuş rahatlamıştım bunu okuyuna aralıkta tekrar test vereceğim insallah temiz gelir hepimizinki