Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorumla carsamba gunu gorusecez canm ozamana kadar biraz bilgi alayım dedim. Cevap için tesekkurlerMerhaba, direkt doktorunuzla görüşseniz daha iyi olabilir çünkü her doktorun her hastaya uyguladığı prosedür farklı. Ben ve birkaç arkadaşım farklı hastanelerde farklı doktorlarda işlem gördük. Bir kısım sadece hazırlık döneminde bir ilaç kullandırtıyor, transfer sonrası devam etmiyor, kimi dr tutunmayı kolaylaştırmak için birçok ilaç veriyor.
Merhaba canim benimde ilki tutmadi dondurulmuslarla yola devam ettik benim surecim doyle oldu. Basarisiz denemeden sonraki ikinci adetimin ikinci gunu gittim estrofem, dekort ve folbiol ilac verip 10 gun sonra kontrole gelmem soylendi. 10 gun sonra gittim bu sefer dekort ilaci cikartip progestan igne, coraspin ve 5 gunluk prednol verdi 3 gun sonrada transferim oldu canimDoktorumla carsamba gunu gorusecez canm ozamana kadar biraz bilgi alayım dedim. Cevap için tesekkurler![]()
Cevap ıcın cok tesekkurler canm umarım ikinci tutmus turMerhaba canim benimde ilki tutmadi dondurulmuslarla yola devam ettik benim surecim doyle oldu. Basarisiz denemeden sonraki ikinci adetimin ikinci gunu gittim estrofem, dekort ve folbiol ilac verip 10 gun sonra kontrole gelmem soylendi. 10 gun sonra gittim bu sefer dekort ilaci cikartip progestan igne, coraspin ve 5 gunluk prednol verdi 3 gun sonrada transferim oldu canim![]()
Allahima cok sukur tuttu canim carsamba keseyi gormeye gitcez insallahCevap ıcın cok tesekkurler canm umarım ikinci tutmus tur![]()
Cok sevindim canm ya kendi bebegim tutmus kadar seviniyorum darısı tum bekleyenlerin basına sendeki sorun neydi acaba tüp bebıs yaptırmandakıAllahima cok sukur tuttu canim carsamba keseyi gormeye gitcez insallah![]()
Allah razi olsun canim insallah seninkide tutar tum bekleyenlerindeCok sevindim canm ya kendi bebegim tutmus kadar seviniyorum darısı tum bekleyenlerin basına sendeki sorun neydi acaba tüp bebıs yaptırmandakı
Merhaba tedaviniz hayırlısı olsun ilk transferim dondurulmuş olmuştu. Adetin 2.gunu kontrole gittim estrofem başladım. 1 hafta sonra kontrole gittim. O gün progetsrn fitil başladım 4 5 gün sonra transferim oldum ve transfer günü kan sulandırıcı igne ve aspirin ile devam ettim. Benim ki dış gebelik ile sonuçlandi. Kasımda bir transfer daha olucam inşallahSelam kızlar
İlk embriyo transferim tamamlandı ama malesef tutmadı
Sımdı dondurulmuşlardan transfer olacam süreç nedir yapanlar biraz bilgi verebilirmi lütfen
Sagsalım kucagımız almak nasip olsun ınsallahMerhaba tedaviniz hayırlısı olsun ilk transferim dondurulmuş olmuştu. Adetin 2.gunu kontrole gittim estrofem başladım. 1 hafta sonra kontrole gittim. O gün progetsrn fitil başladım 4 5 gün sonra transferim oldum ve transfer günü kan sulandırıcı igne ve aspirin ile devam ettim. Benim ki dış gebelik ile sonuçlandi. Kasımda bir transfer daha olucam inşallah![]()