• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci tüp bebek denemesi için bakar mısınız

_anneadayi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
135
31
28
32
Kızlar maalesef ilk deneme başarısız oldu halbuki her şey yolundaydı. Neyse bende Pcos var. İkinci deneme öncesi pcosun etkisini azaltmak için ne yapabilirim. Kilom yerinde. Adetim düzenli. Endokrinolojiye mi görünsem yoksa ikinci denemeye kadar beklesem mi bilemedim....

Adetn düzenli pkos olduğunu kim söyledi yumurta mı olmuyor yada çok mu oluyor pkos adet düzensizliği yapyor diye okuyorum hep

Of baya çokmuş opuda zor geömiştir sizin Hsg histeroskopi oldunuz mu bebeğin düşmesiyle ilgili ne söylediler

Merhaba bende ikinci denemyi düşünüyorum bende pcos var ve adetlerim düzenli benden de 30 yumurta toplanmıştı ve çok zor geçti benim 1 hafta kendime gelemedim

Selamlar bende de pcos var. Tup bebek surecinde bu avantaj oluyor aslinda. Diger kadinlardan daha fazla yumurta toplanabiliyor. Benden de 31 yumurta toplanti 14 adet 5.gun embriyosu elde edildi. Transferin tutmama sebebi %80 embriyonun genetik olarak hasarli olmasindan kaynaklaniyormus. Pcoslu olmak su asamada artik bir dezavantaj degil cunku hormonlar falan hersey doktorunun kontrolunde.

Back
X