İkinci tüp bebek denemesi

Kızlar banada açıklanamayan infertilite tanısı konulmuştu ve 1 kez kimyasal gebelik geçirdim daha sonra aşılama yaptık 1 kere olmadı tüp bebek denedik oda olmadı eşimle genlerimize baktırdık sorun yok en som tüp bebek doktorum Histeroskopi laporoskopi önerdi polip çıktı ve rahmim kalp şeklindeydi o düzeltildi şimdi 2. Transferimin 6. Günü sonuç bekliyorum 😞
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız . Rahim filminde gözükmemiş miydi polip ?

Yuksek kalitede olsada genetigi duzgun anlamina gelmez. Ilk iki transferm dusukle sonclanmsti. Suphelenip genetik test yaptirdim ve translokasyonm oldugu ortaya cikti. Isterseniz dondurulmus embriyonuzu genetik teste gonderip transferinizi yaptirin .
dondurulmuş embriyoyu çözdürüp genetik test yapıp tekrar dondurmak kalitesini etkiler diye onada cesaret edemedim

Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız . Rahim filminde gözükmemiş miydi polip ?
İnşallah çok teşekkür ederim ❤️ 2 sene önce çekilmişti hsg sonra da doktorum istemedi o filmi de görmeyen doktor kalmamıştı zaten ama hiç polip var diyen olmadı maalesef

Back
X