ikinci tüp bebek denemesi

Beren_Berat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
156
1
96
İstanbul
Merhaba Hocam

Ben ikinci tüp bebege başlamak istiyorum ama saglık sorunları yüzünden hep erteleniyor midemde sorun var iki tane ilaç kullanıyorum ve ultrason endoskopi yapılabilir tedavim birkaç ay sürebilir benim size sorum tedaviye başlasam iki tedavi bir arada olurmu yani tüp bebek için midem için gittigim doktor benim için sorun olmaz dedi.

şimdiden teşekkürler

Merhaba Hocam

Ben ikinci tüp bebege başlamak istiyorum ama saglık sorunları yüzünden hep erteleniyor midemde sorun var iki tane ilaç kullanıyorum ve ultrason endoskopi yapılabilir tedavim birkaç ay sürebilir benim size sorum tedaviye başlasam iki tedavi bir arada olurmu yani tüp bebek için midem için gittigim doktor benim için sorun olmaz dedi.

şimdiden teşekkürler

merhabalar bence midenizdeki sorunu halledip tedaviye baslamanizda fayda var tup bebek tedavisi sirasinda midenize zarari olacak birtakim ilaclar kullanilacak ayrica stressli bir surec olacagi icin mide problemleriniz artabilir, diger yandan tedavi sirasinda mecbur kalmadikca diger bir hastalik nedeniyle ilac kullanmanizi tavsiye etmiyorum sevgiler kolay gelsin

arkadaşım burdan cevap bekleme.1 ay oldu hala cevap yazacaklar.

merhabalar arkadaslarim sizin sorunuzu gozden kacirmislar kusura bakmayin bunlar bilerek yaptigimiz seyleer degil bazen olabiliyor sizin sorunuzun ne olduguna baktim anladigim kadariyla cevap vermeye calisayim endometriomadan ameliyat olmussunuz daha sonra iki asilama gecirmissiniz bir ucuncusunu denemelimiyim diye soruyorsunuz bende sze ameliyattan sonra kontrol amacli hic rahim filmi cektirdinizmi ameliyatiniz herhangi bir belge veya filmi var mi ize daha net cevap verebilmem icin bu bilgilere ihtiyacim var tekrar ozur dileriz sevgiler :59::59:

Back
X