- 6 Ocak 2023
- 131
- 60
- 13
- Konu Sahibi evrim Akar
Arkadaşlar slm 1. Tüp bebek deneyiminiz negatif geldi yada düşükle sonuçlandıysa 2. De doktorunuz nasıl bir yol izledi? Mesela 1. Tüp bebek negatifse ikinci de ilaçları ve dozunu değiştirdi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah Allah bağışlasınİlk tüp bebek denemem tuttu fakat 8.hafta dusukle sonuçlandı. Tuttuğu için aynı doktorla devam edecektim fakat doktorum vefat etti en samimi arkadaşı olan farklı bi doktorda 2.denemeyi yaptırdım onda da negatif sonuclandi. Negatif sonuclaninca aynı doktorda tekrar deneme yapmak içimden gelmedi modumu düşürmüştü bu durum oyuzden 3.denemeyi yine farklı doktorda yaptık her denemede doktor değiştirdiğim için haliyle ilaçlar bi tık farklıydı. 3. Deneme pozitif sonuçlandı şuan kucağımda darısı başınıza.
Birincisinde özelde yaptırdım negatif sonuçlandı ikincisini devlete yaptırıyorum ama özelden daha çok ilgileniyor daha iyi ve detaylı inceliyor bugün inelerimi aldım basliyacam inşallahArkadaşlar slm 1. Tüp bebek deneyiminiz negatif geldi yada düşükle sonuçlandıysa 2. De doktorunuz nasıl bir yol izledi? Mesela 1. Tüp bebek negatifse ikinci de ilaçları ve dozunu değiştirdi mi?
Hayırlısı olsunİlk tüp bebek denemem tuttu fakat 8.hafta dusukle sonuçlandı. Tuttuğu için aynı doktorla devam edecektim fakat doktorum vefat etti en samimi arkadaşı olan farklı bi doktorda 2.denemeyi yaptırdım onda da negatif sonuclandi. Negatif sonuclaninca aynı doktorda tekrar deneme yapmak içimden gelmedi modumu düşürmüştü bu durum oyuzden 3.denemeyi yine farklı doktorda yaptık her denemede doktor değiştirdiğim için haliyle ilaçlar bi tık farklıydı. 3. Deneme pozitif sonuçlandı şuan kucağımda darısı başınıza.
selam canımm,Benim ilk tüp bebek denemem negatif oldu ikinci transfer yapılacak Ben hemen yapılmasını istedim doktorum da bu kez ilk önce rahmin kendi kendine kalınlaşıp kalınlaşamadığına bakmak istedi cumartesi günü kontrolüm var normalde adette kullanılan bütün iğne ilaçları kesti gerekirse ilaç vereceğim dedi doğal siklus diye bir durumdan bahsetti ama ne yaptığını ya da nasıl olacağını bilmiyorum![]()
Canım merhaba sende en kısa zamanda evladını kucağına alırsın inşallah aminselam canımm,
ben ocak ayında transfer oldum dogal sıklus yazını gorunce cevap vermek ıstedım,
gercı gebelıgım kese den dolayı saglıklı ılerlemedı kurtaj oldum gecen cumaretsı ..kesem bozuktu..
dogal sıklus cok rahat bır yontem sankı vucut kendısı hamıle kalmıs gbı planlanıyor,
doktor yumurtlamayı ve catlamayaı takıp edıyor ,rahım dogal kalınlasmasına bakıyor,
sonrasında da trasnfer gunu verılıyor,
ınsallah bu sefer saglıkla gelsın yavrun, yavrularımız..amınnn
amın canım,Canım merhaba sende en kısa zamanda evladını kucağına alırsın inşallah aminbu yöntemden ilaç olmayınca çekindim internette genelde yaşı ileride Olanlara yapıldığını gördüm o yüzden endişelenmiştim bilgilendirme için teşekkür ediyorum
Çok sağol canım bakalım ne olacak bu kezamın canım,
yok ınternete bakma hiç onunla alakası degıl..
vucudu dogal gebelık ılerletıryor doktor degerleıne bakıp transfer yapıyor,
progestan az gelırse takvıye yapılır zaten
Benim de ikinci denememde tuttu. İlkini dondurmuştuk ikinciyi taze transfer yaptik. Çok hatirlamiyorum ilac dozlarini ama ikincide kan sulandirici kullandim cokca. Bir de ilkinde embriyomuz kaliteliydi tutmamasina sasirmisti ikinciye baslamadan esimle bana genetik test yaptirdik. Ben bu isin yarisinin embriyolog da olduguna inaniyorum. Dr umuzun calistigi diger hastanede ikinciyi yaptirdik hem embriyo sayim cogaldi hem de ilk transfer tuttu. Bu arada benim ilkinde tek embriyo koyuldu ki zaten tek vardiArkadaşlar slm 1. Tüp bebek deneyiminiz negatif geldi yada düşükle sonuçlandıysa 2. De doktorunuz nasıl bir yol izledi? Mesela 1. Tüp bebek negatifse ikinci de ilaçları ve dozunu değiştirdi mi?