- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Sanırım aöf düşünüyorsunuz anadolu mu istanbul mu diye sorduğunuza göre ,4 yıllık mı 2 yıllık mı istiyorsunuz.merhaba kk halkı yorumlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var
istanbul ünide hukuk okuyorum. ikinci bir üniversite okumak istiyorum, fakat erkek arkadaşım ve ailem ise boşver diyip destek yerine köstek oluyorlar vazgeçirme çabasındalar nedendir bilinmez :/ derslerin zaten çok ağır yapamazsın edemezsin kafasındalar.yine istanbul ünide mi okusam yoksa anadoluda mı okusam karar veremiyorum
bir de bölümümü tamamlayacak bir bölüm olmalı, sizce ne okuyabilirim?
veeee yabancı dilim hiç yok
sizce şu şartlarda ikinci üniversite mi mantıklı yoksa dile yüklenmek mi? yoksa hiçbiri mi?
çoook kararsızım bir de başvurular bitmek üzere lütfen yardımcı olun
Hukuk okurken ikinci üni okumak istemek ilginç
Ne okuyacaksın
Özel içinde kalan bir bölüm mü var
Laf olsun diye okuyacaksan okuma git marka patent vekilliği vs için çalış dil çalış vs vs
Bir alan seç uzmanlaşmaya çalış
Marka patent vekilligi aklima yatti. Yine mesleki olarak işime yarayacak bu tür önerileriniz var mı?
Aslında istedigim ozel bir bolum yok. Zaten istedigim bolumdeyim. Ama boş durasım yok :)
Fark etmez, ama ilerde meslegime yardimci olacak bir bolum olsun isterimSanırım aöf düşünüyorsunuz anadolu mu istanbul mu diye sorduğunuza göre ,4 yıllık mı 2 yıllık mı istiyorsunuz.
İnsan kaynakları oku
Sigortacılık oku vs
Ama onlar tatmin etmez
Kaçıncı sınıfsın
Bence acilen dilini geliştir yds vs odaklı yüksek puan almaya yönel
İnsan kaynakları oku
Sigortacılık oku vs
Ama onlar tatmin etmez
Kaçıncı sınıfsın
Bence acilen dilini geliştir yds vs odaklı yüksek puan almaya yönel
Ben hangi alana yonelecegimi bilmiyorum acikcasiAnadolu İstanbul üniversitesinden daha iyi bence. Benim hukuk okuyan arkadaşlarım ya bilişim hukuğuna ya insan hakları hukuğuna yönelmek istiyorlar. Anadolu'da yönetim bilişim sistemleri diye bir bölüm var. Dersleri çba harcamadan verirsin zaten. Kaynakları çok iyi Anadolu'nun hem özet hem soru cevap hem MP3 konu anlatım sunuyor kitapların yanında. Bir derse max. 1-2 saat ayırmak yetiyor.
En azından temel bilgisayar programlarını öğretir hiçbirşey öğretmese
Tek sıkıntı vize Finalleri'nin okulunla çakışma şhtimali nedense onları diğer okullarla yakın dönemlere koyuyor.
Dur daha ikinci sınıfsın
Geçen sene balayı idi
Sen dil öğren bu sene okulu da sorunsuz hallet yeter
İkinci üniversitenin size çok büyük bir yararı dokunacağını sanmıyorum. Dilinizi geliştirin derim hatta ikinci bir dil öğrenin.
Anadolu üniversitesi derim bende 4 yıllıklarda genellikle işletme,kamu,maliye gibi bölümleri seciyorlar ben de yukarıda ki arkadaş gibi bilişim sistemlerini tavsiye ederim aslında sınavlar kolay kolay cakışmıyor ama en son sanırım Anadolu ile Erzurum Atatürk aöf çakıştı seçim dönemi olduğu için.Güz dönemi bu sene anadoluda kasım-ocak,bahar dönemi nisan haziran değişmezse.Ben hangi alana yonelecegimi bilmiyorum acikcasi
Fikriniz guzel arastiracagim bu bolumu
Bizim dersler yillik ocak ve mayis-haziranda oluyor sinavlarim cakisir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?