• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci üniversite derdi,destek değil köstek olanlar

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
merhaba kk halkı yorumlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var:dondurma:
istanbul ünide hukuk okuyorum. ikinci bir üniversite okumak istiyorum, fakat arkadaslarim ve ailem ise boşver diyip destek yerine köstek oluyorlar vazgeçirme çabasındalar nedendir bilinmez :/ derslerin zaten çok ağır yapamazsın edemezsin kafasındalar.:bicak: yine istanbul ünide mi okusam yoksa anadoluda mı okusam karar veremiyorum
bir de bölümümü tamamlayacak bir bölüm olmalı, sizce ne okuyabilirim?
veeee yabancı dilim hiç yok
sizce şu şartlarda ikinci üniversite mi mantıklı yoksa dile yüklenmek mi? yoksa hiçbiri mi?
çoook kararsızım bir de başvurular bitmek üzere lütfen yardımcı olun :KK17:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence dile yönelsen bitirice de yüksek lisans yapsan senin için daha faydalı olur eğer ikinci ünv istiyorsan illa ki de o zamanda aöf den okuyabılırsın

Hukuk okurken ikinci üni okumak istemek ilginç

Ne okuyacaksın

Özel içinde kalan bir bölüm mü var

Laf olsun diye okuyacaksan okuma git marka patent vekilliği vs için çalış dil çalış vs vs

Bir alan seç uzmanlaşmaya çalış

merhaba kk halkı yorumlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var:dondurma:
istanbul ünide hukuk okuyorum. ikinci bir üniversite okumak istiyorum, fakat erkek arkadaşım ve ailem ise boşver diyip destek yerine köstek oluyorlar vazgeçirme çabasındalar nedendir bilinmez :/ derslerin zaten çok ağır yapamazsın edemezsin kafasındalar.:bicak: yine istanbul ünide mi okusam yoksa anadoluda mı okusam karar veremiyorum
bir de bölümümü tamamlayacak bir bölüm olmalı, sizce ne okuyabilirim?
veeee yabancı dilim hiç yok
sizce şu şartlarda ikinci üniversite mi mantıklı yoksa dile yüklenmek mi? yoksa hiçbiri mi?
çoook kararsızım bir de başvurular bitmek üzere lütfen yardımcı olun :KK17:
Sanırım aöf düşünüyorsunuz anadolu mu istanbul mu diye sorduğunuza göre ,4 yıllık mı 2 yıllık mı istiyorsunuz.

Hukuk okurken ikinci üni okumak istemek ilginç

Ne okuyacaksın

Özel içinde kalan bir bölüm mü var

Laf olsun diye okuyacaksan okuma git marka patent vekilliği vs için çalış dil çalış vs vs

Bir alan seç uzmanlaşmaya çalış

Marka patent vekilligi aklima yatti. Yine mesleki olarak işime yarayacak bu tür önerileriniz var mı?

Aslında istedigim ozel bir bolum yok. Zaten istedigim bolumdeyim. Ama boş durasım yok :)

Marka patent vekilligi aklima yatti. Yine mesleki olarak işime yarayacak bu tür önerileriniz var mı?

Aslında istedigim ozel bir bolum yok. Zaten istedigim bolumdeyim. Ama boş durasım yok :)

İnsan kaynakları oku

Sigortacılık oku vs

Ama onlar tatmin etmez

Kaçıncı sınıfsın

Bence acilen dilini geliştir yds vs odaklı yüksek puan almaya yönel

Anadolu İstanbul üniversitesinden daha iyi bence. Benim hukuk okuyan arkadaşlarım ya bilişim hukuğuna ya insan hakları hukuğuna yönelmek istiyorlar. Anadolu'da yönetim bilişim sistemleri diye bir bölüm var. Dersleri çba harcamadan verirsin zaten. Kaynakları çok iyi Anadolu'nun hem özet hem soru cevap hem MP3 konu anlatım sunuyor kitapların yanında. Bir derse max. 1-2 saat ayırmak yetiyor.

En azından temel bilgisayar programlarını öğretir hiçbirşey öğretmese

Tek sıkıntı vize Finalleri'nin okulunla çakışma şhtimali nedense onları diğer okullarla yakın dönemlere koyuyor.

İnsan kaynakları oku

Sigortacılık oku vs

Ama onlar tatmin etmez

Kaçıncı sınıfsın

2.sinifim
Bir alan secip uzmanlasmak icin cok erken oldugunu dusunuyorum
Sanirim haklisiniz en iyisi dil secmek gibi gorunuyor

İnsan kaynakları oku

Sigortacılık oku vs

Ama onlar tatmin etmez

Kaçıncı sınıfsın

2.sinifim
Bir alan secip uzmanlasmak icin cok erken oldugunu dusunuyorum
Sanirim haklisiniz en iyisi dil secmek gibi gorunuyor

Anadolu İstanbul üniversitesinden daha iyi bence. Benim hukuk okuyan arkadaşlarım ya bilişim hukuğuna ya insan hakları hukuğuna yönelmek istiyorlar. Anadolu'da yönetim bilişim sistemleri diye bir bölüm var. Dersleri çba harcamadan verirsin zaten. Kaynakları çok iyi Anadolu'nun hem özet hem soru cevap hem MP3 konu anlatım sunuyor kitapların yanında. Bir derse max. 1-2 saat ayırmak yetiyor.

En azından temel bilgisayar programlarını öğretir hiçbirşey öğretmese

Tek sıkıntı vize Finalleri'nin okulunla çakışma şhtimali nedense onları diğer okullarla yakın dönemlere koyuyor.
Ben hangi alana yonelecegimi bilmiyorum acikcasi
Fikriniz guzel arastiracagim bu bolumu
Bizim dersler yillik ocak ve mayis-haziranda oluyor sinavlarim cakisir mi acaba?

İkinci üniversitenin size çok büyük bir yararı dokunacağını sanmıyorum. Dilinizi geliştirin derim hatta ikinci bir dil öğrenin.

Ben hangi alana yonelecegimi bilmiyorum acikcasi
Fikriniz guzel arastiracagim bu bolumu
Bizim dersler yillik ocak ve mayis-haziranda oluyor sinavlarim cakisir mi acaba?
Anadolu üniversitesi derim bende 4 yıllıklarda genellikle işletme,kamu,maliye gibi bölümleri seciyorlar ben de yukarıda ki arkadaş gibi bilişim sistemlerini tavsiye ederim aslında sınavlar kolay kolay cakışmıyor ama en son sanırım Anadolu ile Erzurum Atatürk aöf çakıştı seçim dönemi olduğu için.Güz dönemi bu sene anadoluda kasım-ocak,bahar dönemi nisan haziran değişmezse.

Canın daha 2.sinifsin. ben mezun olali çok oldu Ünv den .bırak ikinci üniversiteyi ve alanında bir dalda enn iyisi olmaya çabala, bunun için erken suan yazmisin. Şuan icin dil diyorum başka bişey demiyorum :) boş vaktinde çok iyi bir dil kursu ve pratik yapman için de Tatillerde yurt dışı yapabiliyorsan. Emin ol öğrenciyken ne yapabilirsen o. Mezun olduktan sonra bişeyler daha zor oluyor

Ben sosyoloji son sınıfım Anadolu'da sosyal hizmetler okuyacağım seneye de çocuk gelişim ya da okul öncesi kazanıp üçüncü okulu okuyacağım nasipse... sosyoloji üstüne bir şey koymazsan hiç gibi... ama hukuk okuyorsun ben yerinde olsam yönetim bilişim ya da adli kalem işleri seçerdim :) sırf üniversite hayatın boyunca ne yaptın diyemesinler diye. Çünkü artık herkes hukuk okuyabiliyor. Seni diğerlerinden ayıran ne olacak?

Back
X