- 19 Ekim 2020
- 237
- 97
- 48
- Konu Sahibi Ahidevrann
-
Kimyasal gebelik yasamis olabilirsiniz.Arkadaşlar merhabalar. Dün hamile olduğumu bata beş gün varken öğrenmiştim. Bu sabah ilk idrarla tekrar kaset test yaptım. Ve ilk gördüğüm teste göre çizgisi daha azdı. Çok hafifti. Böyle bi durum yaşayan var mı. Testin silikleşmesi beta HCG düşmesi demek mi. Kan verecegim randevuma daha var. O yüzden size sormak istedim bu durumu yaşayan var mı
Sağlıklı gebelik mi geçirmiştinizAynı durumu bende yaşamıştım, 5 gün kala çok silik bir çizgiyle şüphelendim ertesi gün yapınca çizgi görünmüyordu bile. 3 gün kala tekrar yaptım bu sefer daha belirgindi, daha sonra 2 günde bir tekrarladım gittikçe koyulaştı. Testin hassasiyetine göre değişebiliyor çizginin koyuluğu
Şuanki gebeliğimi bu şekilde öğrendim, doğuma 1 ay kaldı Allah izin verirse :)Sağlıklı gebelik mi geçirmiştiniz
Evet ben de dün ondan çok korktum erken öğrendiğim ve hiçbir takviye almadan gebelik oluştuğu için korkmuştum. Hala da korkuyorumKimyasal gebelik ihtimalinden dolayi gecikmeden test yapmayi onermiyor doktorlar.
Ya çok sevindimŞuanki gebeliğimi bu şekilde öğrendim, doğuma 1 ay kaldı Allah izin verirse :)
Kimyasal gebelik ile takviyenin ilgisi yokEvet ben de dün ondan çok korktum erken öğrendiğim ve hiçbir takviye almadan gebelik oluştuğu için korkmuştum. Hala da korkuyorumhayırlısı neyse o olsun. Teşekkür ederim cevabınız için
Tmm teşekkür ederim.Kimyasal gebelik ile takviyenin ilgisi yok
Insallah gebelik vardir. Eger kimyasalsa bir dahaki suphenizde erkenden test yapmayin. Su an streslisiniz bebek varsa olumsuz etkiliyor bebegi. Stres yapmamak icin bir dahakinde gecikmeyi bekleyin.Tmm teşekkür ederim.
Amim, teşekkür ederim. Çok erken yapınca böyle şeyler olabiliyor kan testi kesin sonuç verir veya 1 gün daha bekleyip idrar testi yaparsanız varsa koyulaşmıştır çıkar mutlaka. Allah hayırlısıyla nasip etsinYa çok sevindimRabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. O zaman testin hassasiyetinden de kaynaklı olabilir kimyasal da olabilir. Artık bekleyip göreceğim
Evet ben de öyle yapacağım. Çok kötü bir şeymiş böyle olması. Test yapmamın sebebi de sırtımda bir haftadır ağrı var röntgene girmek istedim bu yüzden gebelik şüphesi var diye erkenden test yaptım. Ona göre rntgene girmem diye. Ama hiç beklemiyodum. İkinci deneme daha. O yüzden kimyasal olma olasılığı da var yani. Erkenden bikmek çok zor insana yük.Insallah gebelik vardir. Eger kimyasalsa bir dahaki suphenizde erkenden test yapmayin. Su an streslisiniz bebek varsa olumsuz etkiliyor bebegi. Stres yapmamak icin bir dahakinde gecikmeyi bekleyin.
Çok tesekkür ederim inşAllah hayırlısı olsun❤Amim, teşekkür ederim. Çok erken yapınca böyle şeyler olabiliyor kan testi kesin sonuç verir veya 1 gün daha bekleyip idrar testi yaparsanız varsa koyulaşmıştır çıkar mutlaka. Allah hayırlısıyla nasip etsin
Bir uzuntu yasadiginiz zaman bununla nasil baş ediyorsaniz simdi de oyle yapin. Orgu orun yenek yapin dizi izleyin. Boyle her an bunu dusunerek varsa bebege zarar vermeyin. Simdi sakinlesmenize yardimci olacak ne varsa bulun. Insallah bebek vardir.Evet ben de öyle yapacağım. Çok kötü bir şeymiş böyle olması. Test yapmamın sebebi de sırtımda bir haftadır ağrı var röntgene girmek istedim bu yüzden gebelik şüphesi var diye erkenden test yaptım. Ona göre rntgene girmem diye. Ama hiç beklemiyodum. İkinci deneme daha. O yüzden kimyasal olma olasılığı da var yani. Erkenden bikmek çok zor insana yük.
Kan verdim. Eğer kimyasalsa üzülmem aslında. Çnkü kimyasal bir kadın için Allah tarafından bir nimet. Sağlıksız olanın atılmasını sağlayan bir süreç. Ben sadece röntgen sebebiyle erken ogrendim. Ondan korkum arttı. Bazen de iyiki öğrendim ikinci denemede hamile kalabilmişim diyorum. Çok garip duygulardayım. Artık bekleyecegim adete dört gün kaldı yarın da sonuç çıkacak. Ben yine akşam internetten bakacagimBir uzuntu yasadiginiz zaman bununla nasil baş ediyorsaniz simdi de oyle yapin. Orgu orun yenek yapin dizi izleyin. Boyle her an bunu dusunerek varsa bebege zarar vermeyin. Simdi sakinlesmenize yardimci olacak ne varsa bulun. Insallah bebek vardir.
Saglikli bir bebek vardir insallah.Kan verdim. Eğer kimyasalsa üzülmem aslında. Çnkü kimyasal bir kadın için Allah tarafından bir nimet. Sağlıksız olanın atılmasını sağlayan bir süreç. Ben sadece röntgen sebebiyle erken ogrendim. Ondan korkum arttı. Bazen de iyiki öğrendim ikinci denemede hamile kalabilmişim diyorum. Çok garip duygulardayım. Artık bekleyecegim adete dört gün kaldı yarın da sonuç çıkacak. Ben yine akşam internetten bakacagim
İnşAllahSaglikli bir bebek vardir insallah.
Saglikli bir bebek vardir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?