İkinci yüzünü gördüm. Hangisine inanıyım yardım edin lütfen!!.

Az önce twitterından numarasını paylasıp whatsapp grubu olan eklesin tarzı bişey yazmış. 6-7 dk durdu sonra sildi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim twitter hesabımı 2700 küsür kişi takip ediyo ve ben de bazen tamamen amaçsız şeyler yazıyorum. trollemek o biraz sanmıyorum ciddi olarak numara istediğini çünkü görüyorum timelineıma düşen tweetleri kızlar çıplak resim atın, meme resmi atın vs tarzı. tabi tasvip etmem ama numarayı ciddi istediğini sanmıyorum. ancak diğer iki tweeti akrabalık bağı olan özellikle ciddidir muhtemelen. onun yanına yakışmıyorsun diye başlayan bi yerden duyulup hoşa giden bişi olabilir ama diğeri gerçek bence. al karşına konuş ama yan yana gelene kadar konunun ne olduğunu bilmesin ki bi yalan hazırlayamasın.

Yüz yüze mi konusayım diyosunuz. Ama ben becerememekten korkuyorum yüzyüze bilmiyorum

Yüz yüze mi konusayım diyosunuz. Ama ben becerememekten korkuyorum yüzyüze bilmiyorum

ya sadece twitter hesabını gördüm yanına yakışıp aranda akrabalık bağı olan kız kim diye sor öylesine yazmıştım ya falan derse hayatını hep öylesine mi yaşıyosun belki bana söylediklerin de öylesinedir de. bunun ciddi bişi olduğunu söyle öylesine yazılabilecek bişi değil çünkü bu. hatta de ki bak telefon numarası muhabbetini anlarım öylesine desen ama bunda direk kişisel yaklaşmışsın yalan söylüyosun de. bu durumda devam etme bence görüşmeye de sonuçta güven kaybedilince geri gelmiyo.

ya sadece twitter hesabını gördüm yanına yakışıp aranda akrabalık bağı olan kız kim diye sor öylesine yazmıştım ya falan derse hayatını hep öylesine mi yaşıyosun belki bana söylediklerin de öylesinedir de. bunun ciddi bişi olduğunu söyle öylesine yazılabilecek bişi değil çünkü bu. hatta de ki bak telefon numarası muhabbetini anlarım öylesine desen ama bunda direk kişisel yaklaşmışsın yalan söylüyosun de. bu durumda devam etme bence görüşmeye de sonuçta güven kaybedilince geri gelmiyo.

Whatptan konusmayı düşünmüştüm bende yüz yğze cok zor olucak benim için

Arkadaşlar dün olucaksa olsun olmucaksa bitsin dedim bitirelim yada arkadas kalalım söz bidaha yazmıcam dedi sanada yazık banada yazık dedi senin neyine yazık baska biri var dimi dedim allah carpsın yok senlik durum degil kimseyle cıkmak istemiyorım dedi o zaman niye oyaladın senelerdir daha gecen cevrimiciyim whatsapta diye kızan sen değilmiydin sonra zaman ver diyen dedim fikrimi değiştirdim sende haklısın ne diyim ki kendine iyi bak hakkını helal et dedi tamam bişey demiyorum ben özür dilerim herşey içinde dedi cevap vermedim bende çok kötüyüm... Seve seve bunu yapmak cok zor bi dahada pişman olup yazmaz heralde

Back
X