- Konu Sahibi oglananasi
-
çok sağol bende öyle istiordum inan loğusalığım bitince hamile kalayım diyodum çocukları okadar seviyodum ama bebeğim biraz zor bi çocuk çok yoruluyorum üzülüyorum bide ona ihanet edecekmişim gibi hissediyorum hamileyken emzirilmiyomuş falan ya bu beni çok üzdü
canım benımde 13 aylık bır oglum var 17 haftalıkta hamıleyımm
gecelerı emzırıyorum gunduzde ıkı defa
ınan bı sorunyok ıkısınde de
bende cok sıkıntılı bır hamılelık gecırdım oglumda com yaramaz
kımsemde yok bende dusundumn bunları ama sonra dedım kı herkes buyutuyor ustelık eskıden sartlar bu kadar da ıyı degılmıs
takma ytanı kafana
hamılelıgınoın tadını cıkar
ne sanslısın kı senın yerınde olmak ısteyen bır suru ınsan var
çok sağol bende öyle istiordum inan loğusalığım bitince hamile kalayım diyodum çocukları okadar seviyodum ama bebeğim biraz zor bi çocuk çok yoruluyorum üzülüyorum bide ona ihanet edecekmişim gibi hissediyorum hamileyken emzirilmiyomuş falan ya bu beni çok üzdü
mrb seninle aynı durumdayım 2. hamile kaldığımda ilki 11 aylıktı ilk çift çizgiyi görünce şoka girdim çok erken nasıl olacak üstelik ilki gece uykuları düzelmemiş ve çok sık hastalanan bebekken emziriyordum da mama veya süte alışmadığı için sadece ek gıda dışında sıvı olarak su haricinde anne sütü alıuordu anlıyacağın benim için zordu fakat aldırmayıda düşünmüyordum dr gittiğimde emzirmeyi bırk sütün kalitesi düşüyor dedi artık alışmaya başlamıştım hamileliğime şuan 14 haftalık hamileyim fakat hamileliğimde 100*1 olan toksoplazmayı geçiriyor olduğum anlaşıldı 17 haftalıkken amniyosentez yapılacak eğer sıvıda çıkarsa bebekte hasar bırakma yüksek olduğundan gebelik sonlandırılacak 5 aylık bebek olacak ona o kadar alışmıştm ki ona birşey olacak diye ne kadar ağladığımı ben bilirim artık dua ediyorum sende üzülme sağlıklı olsun da ikiside büyüt gider ileride sen rahat edersin
canım benımde 13 aylık bır oglum var 17 haftalıkta hamıleyımm
gecelerı emzırıyorum gunduzde ıkı defa
ınan bı sorunyok ıkısınde de
bende cok sıkıntılı bır hamılelık gecırdım oglumda com yaramaz
kımsemde yok bende dusundumn bunları ama sonra dedım kı herkes buyutuyor ustelık eskıden sartlar bu kadar da ıyı degılmıs
takma ytanı kafana
hamılelıgınoın tadını cıkar
ne sanslısın kı senın yerınde olmak ısteyen bır suru ınsan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?