R recepefe Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2015 7 0 1 32 13 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi recepefe #1 Oğlum 35 günlük uyurken bile ikiniyor tecrübeli anneler yardım eli istiyorum sizlerden :)
S sessss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2012 146 22 298 Hatay 14 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi recepefe #2 Benm bebeğinde 27 günlük derdimiz ayni. Gaz damlası verdim zeytin yağı verdim uyariyla yaptırdım rezeneler anasonlar havada ucusuyor günlerdir uyumadim.bitek emerken susuyor . bugün Dr aradım gliserin fitil ver arada dedi son carem baklm
Benm bebeğinde 27 günlük derdimiz ayni. Gaz damlası verdim zeytin yağı verdim uyariyla yaptırdım rezeneler anasonlar havada ucusuyor günlerdir uyumadim.bitek emerken susuyor . bugün Dr aradım gliserin fitil ver arada dedi son carem baklm
R recepefe Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2015 7 0 1 32 14 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi recepefe #3 Ahh metsil, samp simplex, nurse Harvey's, denemedigim gaz ilaci kalmadı bugun hastanede mudale ettiler bizimkinede fitilde verde 4 kere attim ikindigi icin geri atiyo canim tutmuyo
Ahh metsil, samp simplex, nurse Harvey's, denemedigim gaz ilaci kalmadı bugun hastanede mudale ettiler bizimkinede fitilde verde 4 kere attim ikindigi icin geri atiyo canim tutmuyo