U Unyeli34 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Şubat 2017 6 1 1 45 17 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Unyeli34 #1 Yalancı tavuk göğsü tatlısı ile damla sakızlı muhallebi aynı tatlımıdır? İnternetten tariflere baktım genelde malzeme ve yapılışları aynı. ... Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2017
Yalancı tavuk göğsü tatlısı ile damla sakızlı muhallebi aynı tatlımıdır? İnternetten tariflere baktım genelde malzeme ve yapılışları aynı. ...
dilber Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2007 6.067 3.552 448 5 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Unyeli34 #2 Unyeli34 .!.: Yalancı tavuk göğsü tatlısı ile damla sakızlı muhallebi aynı tatlımıdır? İnternetten tariflere baktım genelde malzeme ve yapılışları aynı. ... Genişletmek için tıkla... sütlü tatlılar genelde aynıdır,farklı kılan içine eklenen malzemeler damla sakızı,ceviz,fındık,fıstık,kakule,tarçın gibi,birde unun kavrulup yapılanı var,kavurmadan yapılan var ...
Unyeli34 .!.: Yalancı tavuk göğsü tatlısı ile damla sakızlı muhallebi aynı tatlımıdır? İnternetten tariflere baktım genelde malzeme ve yapılışları aynı. ... Genişletmek için tıkla... sütlü tatlılar genelde aynıdır,farklı kılan içine eklenen malzemeler damla sakızı,ceviz,fındık,fıstık,kakule,tarçın gibi,birde unun kavrulup yapılanı var,kavurmadan yapılan var ...