Hak edene hak ettiği gibi davranın.
Şöyle bağlantı diğer yetkililer gelince onlardan çekindi sut dökmüş kedi oldu 2 saattir ben onu sakinleştirmeye çalışıyorum.bu bir örnekti ben genel anlamda söyledim aslında.ben olayın direkt sizinle bağlantısını göremedim açıkçası. gereğinden fazla takmışsınız.
Işte kendi dogrum iyi insan olmak .ama o zaman ben üzüldüğümü göre benim dogrum yanlış oluyorHepimiz kendimizden sorumluyuzElaemi . Siz kendi değerlerinize göre bir tutum sergilemeyi tercih etmişsiniz ki bence doğru olan da budur. Biz üstümüze düşeni yaparız ancak sınırlarımızın ihlal edildiğini düşündüğümüzde de tutum değişikliğine gideriz. Hepimiz aynı olmak zorunda değiliz kendi doğrularınıza güvenin.
Şöyle bağlantı diğer yetkililer gelince onlardan çekindi sut dökmüş kedi oldu 2 saattir ben onu sakinleştirmeye çalışıyorum.bu bir örnekti ben genel anlamda söyledim aslında.
Işte kendi dogrum iyi insan olmak .ama o zaman ben üzüldüğümü göre benim dogrum yanlış oluyor
Benim sorumluluğunda ayilip bayıldı ve bir turlu sakinlestiremedim.diğerleri gelince müdahale edince sakinlesti .Kadına bildiğin mobbing yapmışlar. Ayılıp bayılması iyi olmuş.
Konunun seninle alakası nedir?
Işte aynı durumdayız.demekki benziyoruz kişilik olarak.ne kadar degisirim bilmiyorum ama önceden daha fazlaydı bu durum hep iyi niyetten üzülürdüm.şimdi tavrımı koyuyorum ama içimde iki insan biri taviz yok sen uzulecegine o uzulsun oteki ne kötü insansin gunah yaptığın.susmuyorlar bildi bildi bidikonunuzu okurken kendimi gördüm resmen. malesef insanların iyi niyeti kullanmakta üstlerine yoktur. aynı durum benim başımdada var ki bizim kendi iş yerimiz. eşimde hep söyler ben neysem nergiste odur diye. eşim serttir biraz bende yapı itibarı ile zaten insanlara patronluk yapamam. hatta daha bile ezilir büzülürüm. sekreterimize çalışanlar bile acayip kötü davranır hakettiği zamanlar olsa da ben buna hep karşı olduğum için gayet yumuşak davranmaya çalışırım. ve sonuç her zaman onların çok afedersiniz bir taraflarında dolanıp bana afra tafra yapar. bende kendime kızarım demek böyle davranmak gerek diye ama yine de yapamam. üzülüp eşime anlatınca oda bana kızar sen buranın sahibisin ağırlığını koy diye. yani üzgün olarak söylüyorum ki bu yapıyla alakalı olduğu için bunu çok güzel kullanan insanlar sıklıkla karşınıza çıkıyor.
Işte aynı durumdayız.demekki benziyoruz kişilik olarak.ne kadar degisirim bilmiyorum ama önceden daha fazlaydı bu durum hep iyi niyetten üzülürdüm.şimdi tavrımı koyuyorum ama içimde iki insan biri taviz yok sen uzulecegine o uzulsun oteki ne kötü insansin gunah yaptığın.susmuyorlar bildi bildi bidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?