• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ikisi takım arasında tercih yapamıyorum :( yardım edin kızlar..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Hangisi Olsun?

• Ankete Katılan
    22

redzone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
19
2
8
Ben tüm mobilya sitelerini gezdim ve sitesine rastladım. Birçok online mobilya satış sitesine göre fiyatları gayet uygun. Bu iki takımında en uygun fiyatlı old. site burası. Hangisini alayım bana yardım edin... Çok kararsızım. İkisinide çok beğendim ama birini seçmem lazım :)

ÜRÜN 1 - Maldiv Modern Koltuk Takımı
FB,10556,73,maldiv-modern-koltuk-takimi-modern-koltuk-takimlari-koltuk-takimi.jpg

ÜRÜN 2 - Armoni Modern Koltuk Takımı
FB,3808,36,armoni-modern-koltuk-takimi-modern-koltuk-takimlari-pianta-koltuk-takimi.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle 1. takım canımm

2. Nin berjerleri cok cirkin koltuklari da geriye dogru cok genis oturumu rahat olaz. Renk de cok siradan. Birincisinde bir modernlik var ozellikle 3lu deki ekose cizgiler cok modern ve sicak

Ben 2. den yana kullandım oyumu

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobilyalarını aldın mı bilmiyorum ama bence birincisi kesinlikle daha güzel.

ilk bakışta 1. daha güzel görünsede bence 2. takım daha modern ve modeli diğerine göre çok daha güzel ve rahat görünüyo.sadece diğeri gibi biraz renklenmeye ihtiyaçı var belki tamamen renk değişilliği yada berjer yada yastıklarda biraz çiçek böcek olsa kesinlikle 2. derim

Back
X