İkisini beraber emzirmekten yoruldummm fikir verin bana kızlar

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
kızlar benimkiler 9 aylık artık her gece ve sabaha karsı bearber uyanıp ortalıgı yıkıyorlar bagıra bagıra ikisini bir emzirmek zorunda kalıyorum sırt üstü yatıp ama artık cok yoruluyorum ve sıkıntı basıyor baska türlü uyutamıyorum .bi fikriniz var mı ne yapacam beeennn.kaydirigubbakcemile

valla çok şirin geldi bana gülesim geldi resmen seni sömürüyolar:) biraz daha sabretcen artık akılları eriyo:)

mama takviyesi yapıyor musun? eger öyle yapıyorsan birini emzir diğerine mama ver eşin sana yardımcın oluyor mu canım

kromika esim yardımcı oluyor ama onların derdi mama yemek degil zaten beni yemek.sırf emmek istiyorlar cok fena alıstılar odalarını ayırsam diyorum bizim odamızda yatıyorlar cünkü.bilmiyorum saskınım..sirincim sen de görsen daha da gülersin cünkü emerken el ele tutusuyorlar.kaydirigubbakcemile5.ben de gülsem mi aglasam mı bilmiyorum ama zor oluyor.tiryaki benimkiler..:içelim:

kromika esim yardımcı oluyor ama onların derdi mama yemek degil zaten beni yemek.sırf emmek istiyorlar cok fena alıstılar odalarını ayırsam diyorum bizim odamızda yatıyorlar cünkü.bilmiyorum saskınım..sirincim sen de görsen daha da gülersin cünkü emerken el ele tutusuyorlar.kaydirigubbakcemile5.ben de gülsem mi aglasam mı bilmiyorum ama zor oluyor.tiryaki benimkiler..:içelim:

cnm lütfen kızma bana ama tebessümle okudum o kadar keyif aldımki acaba benimkilerde bölemi olacak der oldum ...eşim şimdiden bana sen inek olacaksın diyor
kurban olurum ben onlara yaaa.........elele tutuşuyolar heee harikaa yaa
sen şikayetcisin haklısında ama benim gibi zor bulursa bebeği insan böle şeylerle mutlu oolur...

inş..yapmazlar böle ayır bencede ....ben oda yapacam yatak odamda sepet bile koyacak yer yok.....ben çekyatta yatacam odalarında

canım ya bende emzirirken hangi şekle gireceğimi şaşırıyordum, ikisi birden acıkıp ağlamaya başlayınca bende oturup onlarla ağlıyordum. Ben kanepeye oturuyordum ayakları dışarı gelecek şekilde birini sağıma birini soluma alıp emziriyordum tabi altlarına destek koyarak :ecrin_bebek::ecrin_bebek:şimdi 2 yaşındalar o zor dönemleri atlattım Allah kolaylık versin sanada:Saruboceq:

canm inan gulerek okudum yazdiklarini.. cok sekerler ya... dayanamadim ablama da okudum hatta..
cok mutlu olsun yavrularin ya hep el ele olsunlar canlarim benim...:1hug:

Ay çok duygulandım elele tutuşmalarından dolayı, Allah ayırmasın :Saruboceq: mutlulukla sağlıkla büyüsünler inşallah..:nazar::nazar:

ay kıyamam ben onlara inşallah rabbim bizlere nasip eder o duyguyu tadarız. tabiiki zor herkes birini emzirirken zorlanıyor sen ikisinide emziriyrsun. olsun annelik sabır ister az kalmış artık yakında bırakırlar emmyi mamaya başlayınca rahat edersin. Mevlam ömürler versin canım.

ay allah ben size ne diyim ben derdimi anlatayım derken aglattınız beni cok duygulandım sikayet etmeyecem artık.Rabbim her isteyene versin.hamile olanlar da hayırlısıyla kavusursunuz insallah.cok sagolun kızlar biraz daha sabredecem artık baska care yok sanırım.ama size tavsiyem bebek kendi kendine uyumayı ögrenmeli yoksa iki taraf için de zor oluyor pardon bizler için 3 taraf bazen de baba da olaya dahil oluyor o zaman 4.kaydirigubbakcemile3ama ikiz annesi olmak cok güzel.. sevilerimle ben güliver onlar da cücelerim kaydirigubbakcemile5

Allahım ya görmek isterdim cok sevimli yaa:)

Canım senin ikiz.ben üçüz bekliyorum.Sen bana ne tavsiye edersin:)nasıl emziricez 3 çocuğu? Allah kolaylıklar versin canım sana da bizlere de.

ya ne güzel.. Allah bağışlasın kuzularınızı.... bırak emsinler kız.. benimsütüm olmadı hiç emmedi kuzum.. öyle imreniyorumki emziren kadınları.. birde el ele tutuşuyorlarmış sıpalar.. zevkini çıkarsınlar bırak...

ay bende ikiz bebek bekliyorum ne güzel çok güldüm valla kendimi düşündüm o halde hehe :) inş. sağ salim doğsunlarda çareler vardır elbet ben süt sağma makinesi almayı düşünüyorum birini ben emzirirken birinide babası besler biberonla hehe Allah severim ben onalır benimkilerde el ele tutuşsunlar yaaa :)

biberonu 5 aya kadar aldılar ondan sonra hep ben oldum biberonları :ecrin_bebek: ama cok güzel kızlar.simdi kendileri cee oynuyorlar perdenin arkasına saklanıp saklanıp.mehlikacım allah yardımcın olsun.sabırlar diliyorum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:pes pese dizilp sıra bekler artık seninikiler de.hahay üçüz de güzeldir ama bee.koro halinde 1 2 3 ...kafamçokkarıştı

okudukça güldüm yaa :))) el ele tutarak emmelerını bende hayal edıp çok güldüm :) evet şimdi büyümüşlerdir sizinkiler
benımde ikizlerım olacak az kaldı dogumuma .
neler beklıycek benı bende heyacanlım bır okadarda korkagım dıye bılırım
ama çok şükürki ıkı evladım bır den olacaak
rabbımın izniyle
şuan bile ikisinin tekmelerını karnımda hissetmek PAHA BİÇİLEMEZ :))))

Back
X