İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar İkisinin arasında kararsız kaldım ? yardım edin kızlar

fulya86

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
5
0
16
İzmir
İkisi arasında çok kararsızım. lütfen yardım edin. pierre cardin olan(soldaki) şuan indirimde. indirimdekini mi alsam yoksa diğerini mi?

ben krem olanı beğendim diğer rengi beğenmedim illa pierre cardin diye alma ama aralarında çok bi fark yok gibi model olarak..pierre cardin olanın başka rengi yok mu

pierre cardin olanın krem rengide var. onu alayım ozaman hem şuan indirimde. beğenmezsem geri verebiliyormuşum zaten. kargoda bedava:))

pierre cardin olanın krem rengide var. onu alayım ozaman hem şuan indirimde. beğenmezsem geri verebiliyormuşum zaten. kargoda bedava:))

Ben ikisini de beğendim açıkçası.
Hangisi kesene uygun ise onu al derim...
Ben olsam ikisini de alırdım

oo osüper pierre cardin modeli daha güzel kremi varsa kaçırma al derim..güle güle kullan inş

Bende ilk resimdekini alırdım!
Modeller birbirine benziyor, ama ilk modelin yırtmacındaki dantel boydan boya!
Giyeni hem daha boylu hem daha zayıf gösterir!

koyu fuşya yerine açık bordo (love red) olsaydı daha güzel görünürdü bence
beyazı çok daha masumane anne gibi durmuş,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…