hemen cewp werıorm sna cnmbende unı 1. snftayım hcbı zaman ole 30tane fln arkdsm olmdı ben brz soguk gorunmlu bırıımdr we herkesle ole hemen arkds olamam ınsnlrın gelıp bnle tnısmasnı, konusmasnı bklerm o yuzdende 2 3 tane arkdsmm wardr ama dostumdr yaknmdr herseymı bılırler we onlrlar cok ıı zaman gecrrm.. wktı zamannda bnmde cok yakn bı arkdsm wardı kardesm dyebldıım ama en zr zamanmda yanmda o yoktu hc gorusmedıım knsmadıım kus olduum ınsnlr wardı we anldmkı ınsnlr ona deger werenın dııl dıerlernn yannda oluoms..
bu her zaman öyle olacakj bu duruma alışmn gerek okul bitecek işe başlayacaksın iş haytındada buna benzer çoook şey yaşayacaksın takma bu kadar kafana .yakın bir iki dostun olsun gerisini boşver:)
Tatlım inan aynı durumları bende şuan yaşıyorum . Ben Üni 1.sınıfım ama şimdiden kendilerini belli ediyorlar.. Dedikoducu mu dersin.. 3 kuruşun peşine düşenimi dersin.. Anlat anlat bitmez. Benimde okulda hiç yakın arkadaşım yok.. Bende senin gibi düşünoyrum acaba bendemi problem var falan diye ama mantıklı düşününce kesinlikle onlarla bilrlikte olmaktansa hiç olmasın daha iyi diyorum.. Bence en iyisi lisede kurulan arkadaşlıklar.. En temizi.. Ben bunu anladım.. Kafama takmamaya çalışıyorum ama bi şeklide oluyo tekrar inşallah zamanla uzak kalıcam hoşlanmadığım insanlardan..
üni de genelde böyledir canım zaten ben 1.sınıftayken kanki olanlar son sınıfta birbirlerinin yüzüne bakmazlardı yada kötü olanlar kanki olmuşlardı gayet doğal geliyor artık bana şaşırmıyorum bu durumları görünce birebir şahit oldum çünkü sende takma kafana canım mezun olduğunuzda emin ol hiçbiri birbirinin yüzüne bile bakmıcak gelip geçici arkadaşlık bunlar hepsi için demiyorum tabi bu anlattığımız tarzdaki insanlar için böyledir durum genelde.
aynen canım yaaa, evet o tarz insanlarla birlikte olmaktansa hiç olmasın... ama arkadaşsızlıkta kötü, tek tabanca geziyorum öyle...
bazen acayip moralim bozuluyor... karaktersizler ikiyüzlüler tüm sınıfla anlaşıyor, kankiler...
bense çok yanlızlık çekiyorum
Canım yaa üzülme boşver dğmez.. Bu sözü ben çok severim. Gerçekten de doğru " Her karanlık gecenin aydınlık bir sabahı vardır " sen sabret gerisini Allaha bırak.. O herşeyin en iyisini bilir :)
Sende kesinlikle hic bir sorun yok güzelim, sorun arkadas olarak kabul ettigin insanlarda. Bende bu sorunlardan buzdariptim bir dönemler, fakat simdi 2'den fazla arkadasim yok ve onlara sonsuz güvenim var. Arkadas cevremi kisitli tutuyorum ne benim basim agriyor nede moralim bozuluyor böyleliklekızlar ünide son sınıftayım, girdiğim ilk sene 30 tane arkadaşım varken şimdi tek arkadaşım yok niye biliyomusunuz....
çünkü ben onlar gibi insanların yüzüne gülüp arkasından konuşmuyorum...
hepsi zamanında birbirlerine küfür ederken, dedikodu yaparken şimdi birbirlerinin kankileri oldu..
hatta birbirine küfür edenler sevgili olduda ben arada kaldım...
çıkar arkadaşlığı yapıyor hepsi...
bense doğruları söyledim dokuz köyden kovuldum,
sınıftakiler okadar karaktersizki, birbirine sövenler, birbirinin hakkında dedikodu çıkaranlar, sadece not almak için yalakalık yapanlar, sevgilisini gözümün önünde aldatanlar neler var neler...
işte ben bunları yapamadığım için arkadaşsız kaldım, samimi arkadaşlarım oldu ama onlarında bu tarz hareketlerini gördükten sonra soğuyup arkadaşlığımı kestim:26:
sanırım yanlış bende, insanları olduğu gibi kabul edemiyormuyum diye kendi kendime soruyorum:26::26:
çok rahatsız hissediyorum kendimi, gitmek istemiyorum okula, ama gitmeyincede derslerden geri kalıyorum, sınıfta konuştuğum arkadaşlarım var ama kafa dengi kimsem yok...
aynı zmaanda haftasonları kpss kursuna gidiyorum, durum orda tam tersi, herkesle çok samimiyim, herkes tarafından seviliyorum:26:
durum böyle kızlar, sınıfa giriyorum, eskiden bana gelip dedikodu yaptıkları insanların ayaklarını yalayanlar görüyorum, sinirleniyorum, dersi dinleyemiyorum yaaaa... onlar iyi oldu ben arada kötü oldumneden bukadar kafaya takıyorum ben herşeyi
yada neden insanlar bukadar karaktersiz ikiyüzlü
Sende kesinlikle hic bir sorun yok güzelim, sorun arkadas olarak kabul ettigin insanlarda. Bende bu sorunlardan buzdariptim bir dönemler, fakat simdi 2'den fazla arkadasim yok ve onlara sonsuz güvenim var. Arkadas cevremi kisitli tutuyorum ne benim basim agriyor nede moralim bozuluyor böylelikle
Sana tavsiyem madem son senen ozaman disini sikacaksin üni bitene kadar, sonucta okulunu bitirmen herseyden önemli, böyle iki yüzlü insanlardan dolayi okulununda yarim kalmasi sadece sana zarar verir. Sen onlar yokmus gibi davran, kendi dogrularin neyse ona göre hareket et, kimseyede kendini sakin ezdirme, cünkü bir kere ezdirirsen geriside gelir.
çok haklısın canım benim, onları sallamayınca hiç umursamayınca çok rahat hissediyorum gerçekten...
zaten kimseye ezdirmedim çok şükür..
mecbur 8 ay daha idare edicem....
Allah yardımcım olsun
Yazdıklarını okuyunca sanki kendimi gördüm bende üniverste snvnı kazanamyncaz bu sene farklı bi dershnye başldm orada bi arkdşm var ama onunda kendi arkdş grubu var benmle tabiki birden samimi olmalarını beklemyrm ama onların içinde yabancı gibi kalmak bana çok koyuyor mesela ben onlar gibi insanları baştan aşağı süzüp yadırgamıyorum birisine takıp onunla uğraşmıyorum vs vs.. ayrıca nasıl desem çok kendilerini beğenmişler her soruyu onlar çözebilir hep onlar marka giyinir falan filan hatta daha bu hafta yaptıkları şey çok gücüme gtti geo hocasından etüt alyrz hocada bize test kitabı alın ordan paralel gidelim dedi bizde tamam dedik kitaba karar verdk bi Allahın kuluda senin yanında para var mı varsa gel sende al demedi kendi başlarına kitap almaya gittiler bende orda resmen g.. gibi kaldım. Sanırım iyice dolmuştum bu da taşma noktası oldu eve geldm bütün gece ağladım ben en ufak lafa alınan fazla duygusal biriymdr öyle herkeslede anlaşamam çnkü hiç kimse benm kdr ince fikirli olmamıştr . o yüzden samimi olduğm sadece bir arkdşm var artık dershnye gitmek bile istemyrmkızlar ünide son sınıftayım, girdiğim ilk sene 30 tane arkadaşım varken şimdi tek arkadaşım yok niye biliyomusunuz....
çünkü ben onlar gibi insanların yüzüne gülüp arkasından konuşmuyorum...
hepsi zamanında birbirlerine küfür ederken, dedikodu yaparken şimdi birbirlerinin kankileri oldu..
hatta birbirine küfür edenler sevgili olduda ben arada kaldım...
çıkar arkadaşlığı yapıyor hepsi...
bense doğruları söyledim dokuz köyden kovuldum,
sınıftakiler okadar karaktersizki, birbirine sövenler, birbirinin hakkında dedikodu çıkaranlar, sadece not almak için yalakalık yapanlar, sevgilisini gözümün önünde aldatanlar neler var neler...
işte ben bunları yapamadığım için arkadaşsız kaldım, samimi arkadaşlarım oldu ama onlarında bu tarz hareketlerini gördükten sonra soğuyup arkadaşlığımı kestim:26:
sanırım yanlış bende, insanları olduğu gibi kabul edemiyormuyum diye kendi kendime soruyorum:26::26:
çok rahatsız hissediyorum kendimi, gitmek istemiyorum okula, ama gitmeyincede derslerden geri kalıyorum, sınıfta konuştuğum arkadaşlarım var ama kafa dengi kimsem yok...
aynı zmaanda haftasonları kpss kursuna gidiyorum, durum orda tam tersi, herkesle çok samimiyim, herkes tarafından seviliyorum:26:
durum böyle kızlar, sınıfa giriyorum, eskiden bana gelip dedikodu yaptıkları insanların ayaklarını yalayanlar görüyorum, sinirleniyorum, dersi dinleyemiyorum yaaaa... onlar iyi oldu ben arada kötü oldumneden bukadar kafaya takıyorum ben herşeyi
yada neden insanlar bukadar karaktersiz ikiyüzlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?