İkiz anne adayıyım, sorun var ne olur bakın...

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.511
59
158
kızlar ya şöle bi durum yaşıyorum aşılamayla hamile kaldım ve bugün ikiz olduğu kesinleşti benim hcg değerlerim az az yükselip birden artmıştı onda zaten bayağı yıprandık yükselince sevinelim derken şimdi de gebelik haftama göre kesem küçükmüş.....
eğer aşılam günü değil de adet tarihini baz alırsak 5+4 hamileyim ve gebelik kesem biri 4 diğeri 5mm ...doktor gebeliğin devam etmeme olasılığı yüksek dedi.....üzülmekten ağlamaktan yoruldum böle durum yaşayan var mı nolur söleyin

ben daha hamiş bile olamadım ama böyle ağlayıp hem kendini hem de bebişlerini yıpratma..iyi düşün iyi olsun..bence onlar hayata ve sana sımsıkı tutunacaklar..ama annişleri bu kadar evhamlı olmasa daha güzel olacak :teselli: dualarım sizlerle tatlım..

sağol birtanem .....ama ben kendiliğimden üzülmüyorum ki...doktorun söledikleri...:(((((((((((

canım benim ikiz değildi ama
dr banada söylemişti,haftasına göre küçük demişti
bende çok endişelenmiştik,ilk bebeğimi düşük yaptığım için daha çok korkmuştum ama
hiçbişey olmadı,oğlum şuan 15 aylık
içini ferah tut canım,benimki 6 haftalıkken 4 haftalık gibi görünüyordu
1 ay sonra gittiğimde aradaki fark kapanmıştı
sağlıklı bi doğum diliyorum sanadaa.s.

Sonbaharcım inşallah dediğin gibi olur birtanem yaaa............

merak etme canım .. dr. senin herşeye hazırlıklı olman için söylemiştir.. ama ikizlerde zaten kesenin birisi küçük diğeri büyük olabilio.. çünkü yumurtalarının birisinin daha gelişip diğerinin daha küçük olmasından kaynaklanıyo.. üstelik 1 değil iki kese var sende tabiki gelişimleri daha yavaş olur..ilerki haftalarda bu arayı kapatacaktır merak etme canım .. inşallah tatlı ikizlerini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım ..:Saruboceq:

canim su an bende ayni sorunu yasiyorum. ilk ultrasonda iki kese vardi.
ama birinin icinde cok hafif yuvarlak cizgi vardi. digeri bombostu
1 hafta sonra gittigimde doktor birinin kalp atisi baslamis biri kucuk dedi
kalp atisi yok ama icnde o yuvarlak belirti oldu. doktor biri duse bilir yada kendi kendine yok olur dedi.
ama internetten arastirdim bir digerinden 1 hafta kucuk olabilirmmis. bende senin gibi beklemedeyim
ama pozitif seyler dusun. bazeb bebek gec dollene biliyo. stres yapip dusurme.

sılaya inşallah sağlıkla ikisi de olurlar canım ama ben daha kalp atışını bırak keseyi büyütebilsem....

senacım içini ferah tut canım kendini üzüp yıpratma yorma kendini ve hep dinlen canım inşallah tekrar gittiğinde aradaki fark kapanmış olur Allahyardımcın olsun dualarımız seninle olumlu düşün olumlu olsun inşallah bebişlerinin ikiside bırakmıycak seni tatlım :teselli:

sweetbaby sağol birtanem teşekkür ederim ama sabretmek beklemek öle zor ki.....

senacım rabbim sana bekleyeceğin sabır verecek ve herşey çok güzel olacak bitanem sen yeterki kendini de bebişlerini de üzme güzelim hep dualarımdasınn

Arkadaşlar.Bende son adet tarihine göre 7 haftalıktı gittik.Kalp atışlarını duymak içinBenimde iki kesem var çok belirgin.Ama ölçümlere göre 7 haftalık değil 5hafta 6 günlük gözüküyordu.Zaten ben gününü biliyordum .O güne uyuyor.Ancak benim keselerdende biri boş diğeri dolu ve kalp atışları duyuldu.Boş olanda acaba gelişirmi.Hani daha 5+6 gelişir diyen var.Bende çok stres yaptım çok ağladım çok.Doktor.Boş kesedeki diğerini etkileyip düşük olabilir dedi.Progestan ve coraspin başladık.Ya sizce nasıl olur.Kafam çok karışık.Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor.

Arkadaşlar.Bende son adet tarihine göre 7 haftalıktı gittik.Kalp atışlarını duymak içinBenimde iki kesem var çok belirgin.Ama ölçümlere göre 7 haftalık değil 5hafta 6 günlük gözüküyordu.Zaten ben gününü biliyordum .O güne uyuyor.Ancak benim keselerdende biri boş diğeri dolu ve kalp atışları duyuldu.Boş olanda acaba gelişirmi.Hani daha 5+6 gelişir diyen var.Bende çok stres yaptım çok ağladım çok.Doktor.Boş kesedeki diğerini etkileyip düşük olabilir dedi.Progestan ve coraspin başladık.Ya sizce nasıl olur.Kafam çok karışık.Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor.

canim ayni sorunu yasiyorum bende.
ama benim doktorum bos olan kesenin dusebilecegini anca kesinlikle
digerine zarari olmayacagini soyledi. belki kanaman bile olmaya bilir kendi kendine dagilir dedi ama.
bakalim ne olacak ayin 6 sina doktora gidicem dua edip duruyorum insallah ikiside yasar diye 5 yillik ozlemi var. zatn 3 dusuk yaptim. kanpihtilasmasindan oturu.
su an her gun igne kullaniyorum. dua larim kendim kadarda sizlerle. insallah hepimiz ikizlerimize kavusuruz hayirlisiyla:Saruboceq:

kızlar çok şükür bugünkü muyanede arada farkı bayağı kapatmışız ayrıca yolk kesleri de oluşmuş ama bir de ne gördük bebekler ikiz de değil üçüzzzzzzzz........şoktayım hala...

SENAAAAAAAAAAAAAAAA CANIM TEBRıK EDERıM....

AYY ÜÇÜZ NASIL oluyor yaa.......... ayy bak yegenlerin resimlerini de isticez ssen doğur da....

cok sevındıkk saglıkla gelsinler... Allah bizlere de 1 tane hayırlısıyla versin insallah

ayyyyyyyyyyyy ne güzel yaa canım bende ikiz anne adayıyım benımde sorun senınkıne benzer keselerden biri küçükmüş diğerine göre canım 13 gün sonra tekrar gideceğiz inşallah bizimkide arada kı farkı kapamıştır canım bende merak içindeyım doktor tek oldugu kesın allahın izniyle fakat 2.bebek olabılırde olmayabılırde dedi gelısmemıs diğerıne göre inşallah gelişir yaaaaa

Back
X