• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz anneleri buraya

İkizlerim şu an 11 aylıklar, transfer sonrası 8. Gün beta 220 çıktı 2 gün sonra 600 2 gün sonra 1500 çıktı, hamilelikte hiç bulantı kusma gibi sıkıntılar yaşamadım 27. Haftada şiddetli el ayak kaşıntilarim oldu gebelik kolestazı olmuştum doğuma kadar ilaç kullandım ve kaşındım sadece o zordu, 34 haftaya kadar çalıştım 37 haftada doğum yaptım, biri 3000 gr biri 3450 gr dogdular
Bende bugün 12. Günüm 1543 ikizdir inşallah ♥️
İkizlerim şu an 11 aylıklar, transfer sonrası 8. Gün beta 220 çıktı 2 gün sonra 600 2 gün sonra 1500 çıktı, hamilelikte hiç bulantı kusma gibi sıkıntılar yaşamadım 27. Haftada şiddetli el ayak kaşıntilarim oldu gebelik kolestazı olmuştum doğuma kadar ilaç kullandım ve kaşındım sadece o zordu, 34 haftaya kadar çalıştım 37 haftada doğum yaptım, biri 3000 gr biri 3450 gr dogdular

Merhaba. Ben de 27. haftadayım, bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeklerimden biri 900 gr, diğeri 920 gr. Kontrol sırasında tekil gebeliklerde olduğu gibi öyle 3-3.5 kilo ile doğmayacaklarını 2.5 kg civarı olacaklarını söyledi doktor. Şimdi sizin yorumunuzu okuyunca şaşırdım 😅 Hem de hoşuma gitti, demek ki olabiliyor :)) Bir de siz 34. haftaya kadar çalışmışsınız, doktor 30. haftada izne ayrılsan iyi olur dedi bana bugün. Ben iş gün sayımı azaltarak işe devam etmek istiyorum. Şimdiden de dinlen, yorma kendini falan diye uyardı. Kasılma olmasın rahimde, karında sertlik olmasın dedi. Hatta öyle uzun yürüyüşler falan da yapmasan iyi olur diye uyardı. Doktorunuz size de bu tarz uyarılarda bulunmuş muydu acaba?

Merhaba herkese ikiz gebelik 4 haftalık hamileyim sizde bu zamanlar beta hcg ilkte kaç çıkmıştı kızlar bulantı durumlarınız nasıldı gebelik hakkında bilgi verir misiniz
Cnm hayırlı akşamlar bende dün ikiz gebelik traanferi oldum banada dua edermisin embriyo kalitelerini soyledilermi birde sana sağlıkla kucağına al insaAllah bebişlerini

Back
X