ikiz anneleri kaçıncı haftada doğum yaptınız?

ALTIN86

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
827
4
296
Bursa
kızlar allah nasip ederse ikiz bebeklerim olacak. ama ben doğu görevindeyim eşimle. doğumu batıda ailemin yanında yapmak istiyorum. acaba doğum zamanım bana bir sürpriz yapıp erken olur mu? burada yalnız başıma doğum yapmak istemiyorum.

hayırlı olsun şimdiden bebekleriniz,saglicakla kavuşursunuz ins.
ikiz gebeliklerde genellikle supriz dogumlar oluyo,ortalama,32-36 arası oluyo benim gördugum,ama hamileliginizin gidişatına göre az cok tahmin edilir zamanla,bence gidişata göre 30 dan sonra ailenizin yanina gelebilirsiniz,bu arada 32+5 de dogum yapmıstım

bebeklerimin kuvöze konmasından korkuyorum. inşallah çok ufak doğmazlar. ikiz olunca genelde sezeryan mı yapıyorlar acaba?

hayırlı olsun kardeşim...seni bir yerden hatırlıyorum aşılama yapmıştın değilmi ? maşallah demek ki ikiz oldu...elhamdulillah...bende aşılama oldum 9 gün snra sonucum belli olacak...bende hep ikiz olsun diye dua ediyorum hayırlısı olanı tabi ilk önce ....:)

daha önce bu konuda açılmış bir topik var burdan bakın isterseniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...ci-hafta-kac-kilogram-dogdu-bebekleriniz.html
çok teşekkürler

evet canım aşılama bölümüne yazıyordum. aşılama tuttuğunu söylemiştim ama ikiz diye yazmadım acaba tutmayanların moralini bozar mıyım diye allah sizlere de nasip etsin inşallah. inşallah allah gönlüne göre ikiz verir. önce sağlık tabii.
Stres yapma sana o ikizleri hediy eden Rabbim elbette bir kolaylık verecektir....

allah öyle uygun görmüş demek ki. allah dağına göre kar verir derler. baş edemeyecek olsam allah ikiz nasip etmezdi deyip moral buluyorum. şimdi her ikisi de sağlıkla dünyaya gelsin diye duacıyım.

Son düzenleme:

ikiz beklediğini yeni öğrendim allah banada nasip eder inşallah ne kadar şanslısın.. senin adına çok sevindim stres yapma artık hayırlısıyla herşey yolunda gider merak etme bebeklerimi sağ salim kucağına almannı güle güle büyütmeni diliyorum

Moralimiz bozulmazdı kardeşim çok sevinirdik aslında...bana umut oldun inan ki...inşallah benimde 2.aşılamam tutar gün sayıyorum çok stresli bir dönem bilirsin...herşeyn hayırlısı ... aşılamanın kaçıncı günü öğrendin sonucunu ve belirtilerin var mıydı ?

bebeklerimin kuvöze konmasından korkuyorum. inşallah çok ufak doğmazlar. ikiz olunca genelde sezeryan mı yapıyorlar acaba?

Kızlar ben 39. Haftadayim haa doğurmadım
İyi mı kötü mü bilmem ama ikizlerde Özellikle Amerika'da 40 yada 41 de doğuran çok
Burada da çok kisi ile konuştum aynen bememiş bebekler
Doktor zorla almazsa kalıyorlar

Hadi bakalım biz 41 kere maşallah olacak miyiz?

Maşallah inşallah bende öyle olurum daha 12. Haftadayım ve önümde uzun bir yol var

ay konu eski ama nasil moral oldu nasil sevindim anlatamam. Rabbim bize de nasib etsin sonuna kadar gitmeyi keske buralarda olsa da yazsa arkadas sonuc nasildi ve kac kilo dogdu minikler . Cok sevindim darisi Rabbimin izniyle bizlerin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…