ikiz anneleri lütfennn yardımmmmmm

stera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
33
1
86
İzmir
Merhabalar 1 yıldan sonra hamile olduğumu öğrendim.bugün doktora gittim doktor iki kese gördü ama ben 6+4 te olmama doktor 15 gün sonra gel hem kesenin içine bakalım hemde kalp atışlarını duyalım dedi.Vajinal muayenede yapmak istemedi.Şimdi çok korkuyorum ya keselerden biri boş çıkarsa yada hiç kalp etışını duymazsak diye.15 gün nasıl dayanacam bilmiyorum.Ve çok korkuyorum.

hakkında hayırlısı olsun tatlım sen içini ferah tut inşallah gönlündeki olur

canım bana da öyle demişti dr... birinin kalp atışını alamadık dedi..ben kalbimi ferah tuttum...şimdi ikiside benimle..allahım sanada bağışlasınn

bu ne karamsarlık rahat ol birinin kesesi boşsa bile bir bebeğin olur sevinmen gerek korkman değil
Allah hayırlısını versin gönlünü ferah tut
ben kan sonucuna göre hamileydim ama yumurtalıklarımdaki kistlerden dolayı hiç kese görünmüyordu kalp atışı falan yok dr eşime bu gebelikten hiç ümidim yok demişti bak şimdi 7 aylık oldular karnımda
Allah sana yardım eder ama muhakkak olumlu düşün olumlu olsun

ben ikiz annesi olarak şunu tecrübe ettim kiii,
eğer Rabbim ikiz lutfettiyse sen bunun altından kalkabileceksin ki böyle oldu,
eğer birşeyler vesile oldu üzülerek de olsa tek bebeğimiz olduysa Rabbim bunu altından kalkamayacağını biliyor ki tekini sana uygun gördü,
Yani dağına göre kar...
Bu yüzden hayırlısını ve kaldırabileceğin kadarınıiste O'ndan,
Çünkü davulun sesi dışarıdan duyulduğu kadar hoş gelmeyebiliyor..

kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…