ikiz anneleri nelere AŞERDİNİZ :)

basak1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
613
7
48
Ankara
düşündümde ben başından beri sıkıntılı bi hamilelik geçirdim,çok şükür halimize yinede,ama çok rahat değildi,aşermenin hamileliğin tatlı bi şımarıklığı olduğunu düşündüm,yani her seferinde,her ay bi stres çıktı,o yüzden de ben maalesef hiçbişeye aşermediğimi farkettim,ama sizleri merak ediyorum

Sadece can eriği istedim durdum. Tam bu ayda hamile kalmıştım ve dondurulmusu haric erik bulamadık.
Taaaa Mayıs ayımı neydi ozmn yemiştim. Buarada zaten can eriği hastalığım var yani asırı seviyorum ilkayimda bı muhabbette geçmişti benimde aklıma ordan dusmustu :)

domatessss...hamileliğimin ilk 3 ayında paso domates yedim.bir oturuşta 1 kilo domates yemişliğim vardır...sonra 5 ve 6. ay civarı kazandibi tatlı çok yemiştim...başka da öyle aşermem olmadı

neye aşerdiğimi söyleyim de şok olun biraz :) ıslak beton kokusu burnumdan gitmedi keşke ıslak beton olsa da ağzımda bekletsem kokusunu çeksem diyordum :S

sanırım demir eksikliği falan vardı demir eksikliği olanlar böyle taşa toprağa betona meylederlermiş

ben ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı onda adetim geçmemişti hamileliğimi öğrenmemiştim daha bi gece yarısı kalkmıştım acaip şekilde lahmacun canım çekmişti ikizlerime hamile kaldığımda yine lahmacun özellikle kestane şekeri istemişti ama kestane şekerini yiyemedim hamileliğim boyunca tabi bunların yanı sıra maydanoz :)))niye ama maydanoz yemek istiyordum limonlayıp:)))

sanırım demir eksikliğinden çünkü bende de var patates soyarken dışında aynı böyle toprak kokusu olur ya nasıl canım çekiyordu anlatamam çiğ patates yiyordum

Benimde iki kızım 10 ve 7 yaşındalar.çok istiyorum ikiz bebek hatta üçüzde olur😱.off yaa yokmu bunun kesin bir çözümü.tüp bebekmi ??

çok alakasız belki kıymalı pide.Hala eriyorum.Diyetisyenim haftada bir öğün bir dilim müsade ediyor.ETmese hergün 5 porsiyon yerim.Yazarken bile kokuyor burnuma((

Ben olmamıs seftaliyi gördüm agacta onu aserdım olmamıs seftaliyide yedim bide toprak ve cif

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…