- Konu Sahibi mnspapatya
-
10. Gün 482 11. Gün 1100 du degerim
12. Gün yapmam lazimdi ama dayanamadim. Dr büyük ihtimal dedi ama kese görmek lazimmis :) cuma ya az kaldi :)
hadı ınsallahh cok guzel maasallh[/QUOTE
Amin canimmm, Allahim bebeislerimizi korusun bize saglikli olarak bagislasin :)
Senin Atina çok sevindim kesesini gorsem aglarim herhalde :)
Hamile kaliyim başka bizi istemem diodum. Simdi allahin izni ile kesesini görsek diorum kalp atisini duyarmiyiz.
Su ilk 3 ayi atlatsak testleri ne zaman yapcaz diyorum :) allahim hepimizin kucagina almayi nasip etsin çok saglikli olsunlar insalahhh
Bu arada folik asit felan bisi kullanıyor musunuz?
Gunaydin ikiz anneciklerii nasiliz bugun :) ben dun aksamdan beri cok halsizim kolumu bile kaldircak halim yok
slm cnm. hangi ildesin. Ya ben bikaç kişiden daha duydum 2 yada 3 haftada bir çağırdıklarını. ama benim dr'um ayda bir çağırıyor:44:çok mu rahat acaba
Aleykum selam canim Istanbuldayim canim ben uc haftada bir gidiorz ki daha rahat oldugu icin ve cogul olunca sikca izlenmesi takip edilmesi lazimmis
ya ne bilim şimdi adamı da seviyorumama şaşkınım yani
hadı ınsallahh cok guzel maasallh
Cok sagol canim Allah razi olsun ben 6+4 biri biride 6+1de kalp atislarini duymstm kalp atislarini duyunca kan testlerimi yaptrdm ben simdide beklioruz uc haftada bir gidiorum.doktora normal gebelikler gibi ayda bir degil yani ikiz olunca ole oluyorms ben folik asit iciorum folbiol kullaniorum canim
Ben kaç hafta bilmiyorum :) son adet tarihinden hesapliyorum 5+2 oluo ama keseyi görmeye gidince söyler herhalde :)
Folibol , estrofem kullaniiorum ama folik asitle baslamadim. Allahim hayirlisi ile cuma olsa da keseleri görsem sorularimi sorsam :)
hayırlı olsun folbiol folıkast canm zatenn evet son adete göre hesaplanıyor cnm degerlern nasll
13. Günde 1100 dü, o yüzden ikiz olabilir dedi bskicsz artik
Senin nasil di? Kasik eğrilerin ne durumdaaa , ben çok zorlaniyorum
hayırlı olsun folbiol folıkast canm zatenn evet son adete göre hesaplanıyor cnm degerlern nasll
insallahh canmm allah gönlune göre versn bende bugun13.gnm kan verdmm belkı benmde ıkızdır yarın cıkacak sonucm canm bende de arada oluyor ıste canmm yaa sen hangı ılaçları kullanıyorsun
Heyecan dorukta yani :) inşallah değerlerin super olur :) yarin haber vermeyi unutma sakin
Folbiol, estrafem kullaniorum coraspin vardi kesti onu.
hmm u kadarmı ıgne jel yada progestan kullanmıyonmu canmm
Yok sadece bu kadar neden az mi?
Ben kaç hafta bilmiyorum :) son adet tarihinden hesapliyorum 5+2 oluo ama keseyi görmeye gidince söyler herhalde :)
Folibol , estrofem kullaniiorum ama folik asitle baslamadim. Allahim hayirlisi ile cuma olsa da keseleri görsem sorularimi sorsam :)
2. Denemem . ama ilkini saymiyorum . o yeri ve Dr u sevemedim alisamadik yaniilk debemenmi canmmm yok yaa genel olarak bırını mutlaka veıyolardaa
Ben geç kaldim die korkuyorum. Hic bisi almadim çünkü vitamin olarak. Yarin tek mi çift mi gorucez bana dua edinnn :)Doktor soyluor zaten canim olcuo faln soluor yani folbiol folik asit zaten canim
2. Denemem . ama ilkini saymiyorum . o yeri ve Dr u sevemedim alisamadik yani
Ben geç kaldim die korkuyorum. Hic bisi almadim çünkü vitamin olarak. Yarin tek mi çift mi gorucez bana dua edinnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?