İkiz Anneleri Paylaşım Alanı... Gelin Birlikte Paylaşarak Yaşayalım Bu Süreci...

Cok sagol canim Allah razi olsun ben 6+4 biri biride 6+1de kalp atislarini duymstm kalp atislarini duyunca kan testlerimi yaptrdm ben simdide beklioruz uc haftada bir gidiorum.doktora normal gebelikler gibi ayda bir degil yani ikiz olunca ole oluyorms ben folik asit iciorum folbiol kullaniorum canim

slm cnm. hangi ildesin. Ya ben bikaç kişiden daha duydum 2 yada 3 haftada bir çağırdıklarını. ama benim dr'um ayda bir çağırıyor:44:çok mu rahat acaba

Aleykum selam canim Istanbuldayim canim ben uc haftada bir gidiorz ki daha rahat oldugu icin ve cogul olunca sikca izlenmesi takip edilmesi lazimmis

hadı ınsallahh cok guzel maasallh

Ben kaç hafta bilmiyorum :) son adet tarihinden hesapliyorum 5+2 oluo ama keseyi görmeye gidince söyler herhalde :)
Folibol , estrofem kullaniiorum ama folik asitle baslamadim. Allahim hayirlisi ile cuma olsa da keseleri görsem sorularimi sorsam :)

hayırlı olsun folbiol folıkast canm zatenn evet son adete göre hesaplanıyor cnm degerlern nasll

13. Günde 1100 dü, o yüzden ikiz olabilir dedi bskicsz artik
Senin nasil di? Kasik eğrilerin ne durumdaaa , ben çok zorlaniyorum

insallahh canmm allah gönlune göre versn bende bugun13.gnm kan verdmm belkı benmde ıkızdır yarın cıkacak sonucm canm bende de arada oluyor ıste canmm yaa sen hangı ılaçları kullanıyorsun

hayırlı olsun folbiol folıkast canm zatenn evet son adete göre hesaplanıyor cnm degerlern nasll

insallahh canmm allah gönlune göre versn bende bugun13.gnm kan verdmm belkı benmde ıkızdır yarın cıkacak sonucm canm bende de arada oluyor ıste canmm yaa sen hangı ılaçları kullanıyorsun

Heyecan dorukta yani :) inşallah değerlerin super olur :) yarin haber vermeyi unutma sakin
Folbiol, estrafem kullaniorum coraspin vardi kesti onu.

Doktor soyluor zaten canim olcuo faln soluor yani folbiol folik asit zaten canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…