Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben 10+1 ikizlere hamileyim karnım çıkmaya başladı. Çok bulantılarım var kilo almadım hatta 6 kilo verdim 1,5 ayda. Bu haftalarda karnın çıkması erken geldi bana sizde durumlar nasıl ?
Ikizse erken degil ama herkesin ayni olmaz tabi ic karnina bagli birazda.benimkide 14-15 haftalarda cikmaya baslamisti...Arkadaşlar ben 10+1 ikizlere hamileyim karnım çıkmaya başladı. Çok bulantılarım var kilo almadım hatta 6 kilo verdim 1,5 ayda. Bu haftalarda karnın çıkması erken geldi bana sizde durumlar nasıl ?
3,5 aylıkken çıkmaya başlamıştı.şimdi neyse de sonrası haliyle zorArkadaşlar ben 10+1 ikizlere hamileyim karnım çıkmaya başladı. Çok bulantılarım var kilo almadım hatta 6 kilo verdim 1,5 ayda. Bu haftalarda karnın çıkması erken geldi bana sizde durumlar nasıl ?
Biz 14. haftamızdayız otobüste yer verilecek kadar belli oluyor göbiş, ama inanılmaz hazımsızlık sorunumuz var, aynı durumu yaşayan ve atlatan Annaler yardım lütfen..
Benimde karnım baya şiş ve gergin davul gibiyim 17 haftalık olduk .karnım maşallah 7 aylık gibi Arada açık kahve akıntı geliyor bi kaç damla . Tedavi gördüğüm merkeze tel açtım normal dediler . Benim durumumu yaşamış olan varmı. Yani hem akıntı hemde şişlik konusunda.
Merhaba, canım bende 17 haftalığım Benim doktorum özellikle her gittiğimde akıntımın rengini soruyor, sanırım bu bayağı önemli bende hiç kahve akıntı olmadı çok yorulduğun zamanlarda falan mı oluyor acaba? Bence doktoruna danış merkezden ziyade
Gittim canım doktora bebeğin plesentasi biraz aşağıdaymis zamanla yukarı çıkabilir dedi. Bu yüzden arada akıntı hatta kanama bile olabilir korkma dedi.