İkiz anneleri ve anne adayları karnınız kaçıncı haftada çıkmaya başladı

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
Arkadaşlar ben 10+1 ikizlere hamileyim karnım çıkmaya başladı. Çok bulantılarım var kilo almadım hatta 6 kilo verdim 1,5 ayda. Bu haftalarda karnın çıkması erken geldi bana sizde durumlar nasıl ?

Arkadaşlar ben 10+1 ikizlere hamileyim karnım çıkmaya başladı. Çok bulantılarım var kilo almadım hatta 6 kilo verdim 1,5 ayda. Bu haftalarda karnın çıkması erken geldi bana sizde durumlar nasıl ?

merhaba
eğer tedavi ile oluşan gebeliklerdense alınan ilaçların da etkisi ile daha önceden çıkmaya başlayabiliyor karın. benim 12-16 haftalar arası çıkmaya başlamıştı karnım.

Ikizse erken degil ama herkesin ayni olmaz tabi ic karnina bagli birazda.benimkide 14-15 haftalarda cikmaya baslamisti...

Benm de 10. Hafta, sabahları normal ama aksama doğru bayagı şiş oluyor. Sanırım hazımsızlık ve gaz oluyor

Ben 9h2g ama karnım sıs ve dogal yollla ıkız gebelık ama kıloda almadım mıdem bulanıo

ben de çift yumurta ikizlerine hamileyim ama benim karnım 10. haftada çıkmaya başladı ve şuanda 17.haftada 6 aylık falan gibiyiz....:))) iç karnın geniş değilmiş diyorlar görenler

3,5 aylıkken çıkmaya başlamıştı.şimdi neyse de sonrası haliyle zor

Biz 14. haftamızdayız otobüste yer verilecek kadar belli oluyor göbiş, ama inanılmaz hazımsızlık sorunumuz var, aynı durumu yaşayan ve atlatan Annaler yardım lütfen..

Benimde karnım baya şiş ve gergin davul gibiyim 17 haftalık olduk .karnım maşallah 7 aylık gibi:anneadayı: Arada açık kahve akıntı geliyor bi kaç damla . Tedavi gördüğüm merkeze tel açtım normal dediler . Benim durumumu yaşamış olan varmı. Yani hem akıntı hemde şişlik konusunda.:KK34:

Biz 14. haftamızdayız otobüste yer verilecek kadar belli oluyor göbiş, ama inanılmaz hazımsızlık sorunumuz var, aynı durumu yaşayan ve atlatan Annaler yardım lütfen..

Merhaba,

17 haftalığız bizde, hazımsızlık hat safhada ne yersem kusmak istiyorum çünkü mide hazmetmiyor, en önemlisi AZ VE SIK yemen bu çok çok önemli bir anda yüklenirsen kesin çıkarırsın acı,baharatlı,ve yağlı besinlerden KAÇ :) Rennie DUO verdi doktorum hiçbir zararı yok mutlaka kullan çok rahatlayacaksın, ama bir zaman sonra oda fayda etmeyecek :KK43:(

Benimde karnım baya şiş ve gergin davul gibiyim 17 haftalık olduk .karnım maşallah 7 aylık gibi:anneadayı: Arada açık kahve akıntı geliyor bi kaç damla . Tedavi gördüğüm merkeze tel açtım normal dediler . Benim durumumu yaşamış olan varmı. Yani hem akıntı hemde şişlik konusunda.:KK34:

Merhaba, canım bende 17 haftalığım Benim doktorum özellikle her gittiğimde akıntımın rengini soruyor, sanırım bu bayağı önemli bende hiç kahve akıntı olmadı çok yorulduğun zamanlarda falan mı oluyor acaba? Bence doktoruna danış merkezden ziyade

Merhaba, canım bende 17 haftalığım Benim doktorum özellikle her gittiğimde akıntımın rengini soruyor, sanırım bu bayağı önemli bende hiç kahve akıntı olmadı çok yorulduğun zamanlarda falan mı oluyor acaba? Bence doktoruna danış merkezden ziyade

Gittim canım doktora bebeğin plesentasi biraz aşağıdaymis zamanla yukarı çıkabilir dedi. Bu yüzden arada akıntı hatta kanama bile olabilir korkma dedi.

X