aaa ne kadar ilginc hamileyken 10 kilodan fazla almissindir kesin hic olmamis sonrasinda olmus..kremlerin faydasi oluyor tabi olmazmi onlem almak cook onemli.bende oglumda surmustum hic olmadi karnimda ama bacaklarimda onceden olmus vardi ...goguslerime surmemistim hafif ince cizgiler olmus...demekki karnimda olmasini engelledi hemde kocamandi karnim...insallah bundada olmaz..merak ettim ikizlerde kac kilo aldin ve boyun kac?
benim boyum 1,52 hamile kaldığımda 51 kiloydum. sonra kusmaktan 5 kilo verdim. oldu 46 kilo.
61 kiloyla doğuma gittim. doğum oldu 51 kiloydum. ama şimdi maalesef 60 kiloyum
ama şuda var şekerim yükselince üzülmüştüm, her şerde bi hayır var dr diet verdi ve protein ağırlıklı beslendim. bebeklerede iyi geldi bu beslenme şekli. karbonhidrat minimumdu yani yoksa daha kilo alırdım.
Canim hayırlı olsun bebeklerin gözünü korkutmak gibi olmasın ama 27 haftadan sonra ben çok agirlastim allaha Şükür erken doğum riski yok ama artık az bi yuruyunce bile kasılmalar ve ağrı başlıyor o yüzden evden dışarı çıkasim gelmiyor artık kendim kilo almadığım halde çok agirlastim belimde çok ağrıyor zaten o kadar yükü tasiyamiyor bide insan kendini çok yorgun hissediyor istesende o kadar yolu her gün yuruyemezsin eziyet olur sana
benim boyum 1,52 hamile kaldığımda 51 kiloydum. sonra kusmaktan 5 kilo verdim. oldu 46 kilo.
61 kiloyla doğuma gittim. doğum oldu 51 kiloydum. ama şimdi maalesef 60 kiloyum
ama şuda var şekerim yükselince üzülmüştüm, her şerde bi hayır var dr diet verdi ve protein ağırlıklı beslendim. bebeklerede iyi geldi bu beslenme şekli. karbonhidrat minimumdu yani yoksa daha kilo alırdım.
Canim hayırlı olsun bebeklerin gözünü korkutmak gibi olmasın ama 27 haftadan sonra ben çok agirlastim allaha Şükür erken doğum riski yok ama artık az bi yuruyunce bile kasılmalar ve ağrı başlıyor o yüzden evden dışarı çıkasim gelmiyor artık kendim kilo almadığım halde çok agirlastim belimde çok ağrıyor zaten o kadar yükü tasiyamiyor bide insan kendini çok yorgun hissediyor istesende o kadar yolu her gün yuruyemezsin eziyet olur sana
haklisin canim bende onun derdine dustum inan daha simdiden ne yapacagimi sasirdim kaldim...kqc kilo aldin peki?
bebeklerin 35 haftalik olmus zaten her an dogabilir artik....hazirmisin? :)
istanbulda doğum yapan ya da yapacak arkadaşlar doğum yapmayı düşündüğünüz hastaneleri öğrenebilir miyim? ben çanakkalede oturuyorum ama erken doğum riski yüzünden 30 haftadan sonra istanbula gelip doğumu orda yapmayı planlıyorum. bebekler için yoğun bakım ünitesi olan tam teşekküllü bir hastane bakıyorum. fiyatı çok fazla değilse özel hastane de olabilir.
benim ilk 3 ay düşük riskim vardı ve aşırı bulantım kusmam vardı 5,5 aya kadar çok zorlandım. 4 ayım bitmiş ve ben 46 kg idim düşünün artık. sonra azıcık çıkmaya başladım oda kaplumbağa hızında. 30. hafta başında karaciğer değerlerim yükseldi (gebelik kolestazı deniyor) aşırı kaşınmadan dolayı çıkamadım. 33-35 hafta arası artık duba gibi ve yatarken kalkarken zorlanır haldeydim.