ikiz anneleri yardımm! ikizim mi olacak??

• Konu Sahibi Konu Sahibi FBY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FBY

Erva ve Kardeşi..
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
21
31
18
Adet olmam gereken günde b hcg 880 idi üç gün sonra 5015 dr çok hızlı artış olmuş çoğul gebelik olabilir dedi ?? Tecrubelerinizi yazarmısınız ? Çok heyecanlı..

Adet olmam gereken günde b hcg 880 idi üç gün sonra 5015 dr çok hızlı artış olmuş çoğul gebelik olabilir dedi ?? Tecrubelerinizi yazarmısınız ? Çok heyecanlı..
Ya bende ayni seyden supheleniyorum adet gunumde 197 idi iki gun sonra yapdim 602 cikdi cok artmis. Bende ikizden supheleniyorum

Ya bende ayni seyden supheleniyorum adet gunumde 197 idi iki gun sonra yapdim 602 cikdi cok artmis. Bende ikizden supheleniyorum
Cnm ikiz gebelik olması çok yüksek bir ihtimal

Reactions: FBY
Kızlar benim.adetim 12 gün geçti kan tahlili verdim 9131 çıktı sizce bende de ikiz olabilir mi cevap verin lütfen

Kızlar benim 3. Günde 1523 çıktı iKiz olabilir mi sizce

[QUOTEs, post: 45947413, member: 705340"]Benimkidemi[/QUOTE]
Evet cnm çünkü normal de tek gebelikte 2 katı artması gerekiyor 2 katı veya daha fazla artarsa çoğunlukla çoğul gebelik

[QUOTEs, post: 45947413, member: 705340"]Benimkidemi
Evet cnm çünkü normal de tek gebelikte 2 katı artması gerekiyor 2 katı veya daha fazla artarsa çoğunlukla çoğul gebelik[/QUOTE]
Anladim. Hayrlisi olsun artik. Doktora gidicem haftaya belli olur heralde o zaman

E="Evranos, post: 45947413, member: 705340"]Benimkidemi[/QUOTE]
Bende hamileyim benim hesabıma göre 7 haftalık oldum

Normal.. Dr kalp atışları duyulduğu zaman belli olur ikiz olup olmadığı dedi, 2 hafta sonra gel dedi, nasıl sabredeceksem.
Benim tüp bebek ile oldu benimde değerlerim yüksek haftaya ultrasyona girecem 15 gün önce girdim bir kalp atışı duydum ama Dr 2 bebekte olabilir dedi

Normal.. Dr kalp atışları duyulduğu zaman belli olur ikiz olup olmadığı dedi, 2 hafta sonra gel dedi, nasıl sabredeceksem.
Benimde normal yolla. 2 hafta cok gec degilmj yaa bende sabredemem. Ikizmi acaba. Sen istiyosun sanirim ikiz olmasini

Çünkü küçük kalmış olabilir dedi diğer bebek kendisini göatermemiş olabilir

Benim tüp bebek ile oldu benimde değerlerim yüksek haftaya ultrasyona girecem 15 gün önce girdim bir kalp atışı duydum ama Dr 2 bebekte olabilir dedi
Hayirli olsun:) ya bende 197 den 600 firlayinca sasirdim 3 kati firlamis. Esim ikiz o yuzden ikizden suphelendim. Korkuyorum suan. Ama saglikli olsunda

Benimde normal yolla. 2 hafta cok gec degilmj yaa bende sabredemem. Ikizmi acaba. Sen istiyosun sanirim ikiz olmasini
Evet ben çok istiyorum akrabalarımda 2 getiren çok kişi var ve 7 yıldan sonra olan nazlı bebeğimiz olduğu için çok istiyoruz

Evet ben çok istiyorum akrabalarımda 2 getiren çok kişi var ve 7 yıldan sonra olan nazlı bebeğimiz olduğu için çok istiyoruz
Insallah olur o zaman:) bende istiyomuyum istemiyomuyum bilmiyorum. Rabbim hayrlisini versin. Ama yasadigim sehirde annem yok tek basima napicam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…