Ya bende ayni seyden supheleniyorum adet gunumde 197 idi iki gun sonra yapdim 602 cikdi cok artmis. Bende ikizden supheleniyorumAdet olmam gereken günde b hcg 880 idi üç gün sonra 5015 dr çok hızlı artış olmuş çoğul gebelik olabilir dedi ?? Tecrubelerinizi yazarmısınız ? Çok heyecanlı..
Ya bende ayni seyden supheleniyorum adet gunumde 197 idi iki gun sonra yapdim 602 cikdi cok artmis. Bende ikizden supheleniyorum
Cnm ikiz gebelik olması çok yüksek bir ihtimalAdet olmam gereken günde b hcg 880 idi üç gün sonra 5015 dr çok hızlı artış olmuş çoğul gebelik olabilir dedi ?? Tecrubelerinizi yazarmısınız ? Çok heyecanlı..
BenimkidemiCnm ikiz gebelik olması çok yüksek bir ihtimal
12 gün çok uzun bi zaman, normal gibi sankiKızlar benim.adetim 12 gün geçti kan tahlili verdim 9131 çıktı sizce bende de ikiz olabilir mi cevap verin lütfen
Ayy hadi inşallah..Cnm ikiz gebelik olması çok yüksek bir ihtimal
Evet cnm çünkü normal de tek gebelikte 2 katı artması gerekiyor 2 katı veya daha fazla artarsa çoğunlukla çoğul gebelik[/QUOTE][QUOTEs, post: 45947413, member: 705340"]Benimkidemi
Bende hamileyim benim hesabıma göre 7 haftalık oldum[/QUOTE]E="Evranos, post: 45947413, member: 705340"]Benimkidemi
Normal.. Dr kalp atışları duyulduğu zaman belli olur ikiz olup olmadığı dedi, 2 hafta sonra gel dedi, nasıl sabredeceksem.Normal yolla mı hamileliğiniz tüp bebek mi cnm
Benim tüp bebek ile oldu benimde değerlerim yüksek haftaya ultrasyona girecem 15 gün önce girdim bir kalp atışı duydum ama Dr 2 bebekte olabilir dediNormal.. Dr kalp atışları duyulduğu zaman belli olur ikiz olup olmadığı dedi, 2 hafta sonra gel dedi, nasıl sabredeceksem.
Benimde normal yolla. 2 hafta cok gec degilmj yaa bende sabredemem. Ikizmi acaba. Sen istiyosun sanirim ikiz olmasiniNormal.. Dr kalp atışları duyulduğu zaman belli olur ikiz olup olmadığı dedi, 2 hafta sonra gel dedi, nasıl sabredeceksem.
Çünkü küçük kalmış olabilir dedi diğer bebek kendisini göatermemiş olabilirNormal.. Dr kalp atışları duyulduğu zaman belli olur ikiz olup olmadığı dedi, 2 hafta sonra gel dedi, nasıl sabredeceksem.
Hayirli olsun:) ya bende 197 den 600 firlayinca sasirdim 3 kati firlamis. Esim ikiz o yuzden ikizden suphelendim. Korkuyorum suan. Ama saglikli olsundaBenim tüp bebek ile oldu benimde değerlerim yüksek haftaya ultrasyona girecem 15 gün önce girdim bir kalp atışı duydum ama Dr 2 bebekte olabilir dedi
Evet ben çok istiyorum akrabalarımda 2 getiren çok kişi var ve 7 yıldan sonra olan nazlı bebeğimiz olduğu için çok istiyoruzBenimde normal yolla. 2 hafta cok gec degilmj yaa bende sabredemem. Ikizmi acaba. Sen istiyosun sanirim ikiz olmasini
Insallah olur o zaman:) bende istiyomuyum istemiyomuyum bilmiyorum. Rabbim hayrlisini versin. Ama yasadigim sehirde annem yok tek basima napicam bilmiyorumEvet ben çok istiyorum akrabalarımda 2 getiren çok kişi var ve 7 yıldan sonra olan nazlı bebeğimiz olduğu için çok istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?