- Emoji Skoru
- 200
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi kedisever33
-
Bende 24 haftalık ikiz kızlarıma hamileyimKızlar selam 26 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim. Bebek arabası olarak pregonunkini düşünüyorum önerisi olan var mı yan yana olanlar çok sıkıntı arkalı önlü olandan da bu en iyisi gibi ama fikirlerinize ve tecrübelerinize açığım
İnşallah sağlıkla kullanırsınızBende 24 haftalık ikiz kızlarıma hamileyimBen mamma markasının aynı pregoya benzeyen üst üste olan bebek arabasını aldım canım. İnşallah kullanıslı olur
Bende aynı şekide bizim ablamız kendisi 7.5 yaşında o Asel Asya istiyor bakalım. Kendi ismi Azra. İsim işi bizi de zorluyor şuan bakalımİnşallah sağlıkla kullanırsınızisimleri karar verdiniz mi peki ben çok zorlanıyorum ya
Çok tatlı isimler sağlıkla gelsinler inşallahBende aynı şekide bizim ablamız kendisi 7.5 yaşında o Asel Asya istiyor bakalım. Kendi ismi Azra. İsim işi bizi de zorluyor şuan bakalım
Amin canım hepimizin inşallahÇok tatlı isimler sağlıkla gelsinler inşallah
Ben de çok araştırdım ama ikizlerde çok memnun kalınan bir model yok gibiKızlar selam 26 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim. Bebek arabası olarak pregonunkini düşünüyorum önerisi olan var mı yan yana olanlar çok sıkıntı arkalı önlü olandan da bu en iyisi gibi ama fikirlerinize ve tecrübelerinize açığım
Ayyy Cybex gazelle harika zaten güle güle kullanın şimdidenBen de çok araştırdım ama ikizlerde çok memnun kalınan bir model yok gibiyanyana olanlarda çok memnun değil alt alta olanlarda, ben de Cybex gazelle s almaya karar verdim. Performans olarak çok çok daha iyi olduğu için. Bakalım umarım pişman olmam.
Evet öyle altta kalıyormuş gibi ama bebeği rahatsız etmez bence. Yurt dışında şu anda wagonlarda çok popüler. Ben onu almayı da çok düşündümAyyy Cybex gazelle harika zaten güle güle kullanın şimdidenbenim bütçemi biraz aşıyor o yüzden bi tık daha uygun fiyatlı olarak pregoya baktım tek kafamı karıştıran bitanesi çok aşağıda mı kalıyor acaba bebeklerin
İnan yanlız değilsinEvet öyle altta kalıyormuş gibi ama bebeği rahatsız etmez bence. Yurt dışında şu anda wagonlarda çok popüler. Ben onu almayı da çok düşündüm
Evet işte doğar doğmaz kullanamam diye ben de almadım ama ilerleyen zamanlarda aklımda açıkçasıİnan yanlız değilsinama pek güvenli gibi gelmedi diye istemedim bide bunlar doğar doğmaz içine atamam onun
Anne yanı almicam çünkü tek kişilik korumalıklı yatak var onu kurdum ilk zamanlar içinde sepet beşik kullanıcam ama bunlar ablamda felan olduğu için karar verdim yoksa kesin alacaktım tabiEvet işte doğar doğmaz kullanamam diye ben de almadım ama ilerleyen zamanlarda aklımda açıkçasıannne yanı olarak ne düşünüyorsun
Aynen o da mantıklıymış tabiAnne yanı almicam çünkü tek kişilik korumalıklı yatak var onu kurdum ilk zamanlar içinde sepet beşik kullanıcam ama bunlar ablamda felan olduğu için karar verdim yoksa kesin alacaktım tabi
Amin hepimiz inşallahAynen o da mantıklıymış tabiinşallah sağlıcakla kucağınımıza alalım
benim de ikiz kızlarım var 5.5 aylık oldular sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bizde prego var sorunsuz kullandım bugüne kadar hala pusetini kullanıyoruz ama eksi tarafları da var. Arabaya bindirip indirmesi biraz zahmetli ve bagajda çok yer kaplıyor. Alttaki bebeği pusetten çıkarmak biraz zor oluyor. Ama asansörse kapılarda yan yana olan modele göre daha rahat geçiyorsunuz. Sürüşü ve dönmesi kolay. Ben sanırım bu yaza doğru bir tane de yan yana olan modelden alacağım seyahatlerde kullanmak için.Kızlar selam 26 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim. Bebek arabası olarak pregonunkini düşünüyorum önerisi olan var mı yan yana olanlar çok sıkıntı arkalı önlü olandan da bu en iyisi gibi ama fikirlerinize ve tecrübelerinize açığım
Maşallah kızlarınızabenim de ikiz kızlarım var 5.5 aylık oldular sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bizde prego var sorunsuz kullandım bugüne kadar hala pusetini kullanıyoruz ama eksi tarafları da var. Arabaya bindirip indirmesi biraz zahmetli ve bagajda çok yer kaplıyor. Alttaki bebeği pusetten çıkarmak biraz zor oluyor. Ama asansörse kapılarda yan yana olan modele göre daha rahat geçiyorsunuz. Sürüşü ve dönmesi kolay. Ben sanırım bu yaza doğru bir tane de yan yana olan modelden alacağım seyahatlerde kullanmak için.
Evet daha az söylediklerim dışında ben sorunsuz kullanıyorumMaşallah kızlarınızaamin inşallah. Evet ama sanırım eksileri yan yana olandan yine de daha az gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?