İkiz anneleri

ZeaMays

♥♥♥canlarımsınız♥♥&#
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
2.183
2
116
44
İstanbul
merhaba sevgili ikiz anne adayları ve anneleri,

bizim için ayrı bir başlık açılması çok güzel olmuş. burdan paylaşımlarımıza devam edebiliriz. kaydirigubbakcemile5 umarım daha aktif oluruz

sevgilerimle a.s.

bende ikiz annesi olucam inşallah.şuan 27+5 günlük prenseslerime hamileyim.
allah tüm hamişlere sağlıklı doğumlar nasip etsin..

merhabalar
ben de 9 haftalık ikizlerime hamileyim. hepinize rahat hamilelikler sağlıklı doğumlar diliyorum

benımde kısmetse bır kızım bır oglum olucak 16 haftalık hamışım bıran dogum zamanları gelsın kuzucuklarımla olayım ıstıyorum

merhaba kızlar,

Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. hepinize sağlıklı gebelik diliyorum.

bende 36+1 haftalık kızlarıma hamileyim ve 26 kasımda doğum yapacağım inşallah.

ben üçüz bekliyorum ama yeni konu açmadan sizin yanınıza gelmek istedim kızlar. sonuçta yaşadıklarımız birbirine çok benziyor değilmi? hem çok fazla üçüz hamile de yok bildiğim kadarıyla, ben de burdan paylaşıma katılmak istedim.
HEPİNİZE KOCAMAN Bİ MAŞŞLLAHHHHHHHHH... ;)
zeamays sen yolun sonuna gelmişsin maşşallah arkadaşım. allahım bizlere de senin haftalarına erişebilmeyi nasip etsin niş. dua et bizlere de olurmu?

selamlar, benimde ikiz oğluşlarım var.. bizde dün kırkımızı çıkardık..
zeamays bende sennle aynı zamnda doğum yapacaktım 26 kasımda ama bebişlerim ve ben dayanamadık, bende tansiyon yüksekliği nedeniyle birde bebişimin birininde solunumu yavaşlayınca 33+2 yani 10 ekimde doğum yaptım.. 15 gün küvözde kaldılar ama şimdi çok şükür sağlıcakla yanımızdalar..
sana ve tüm hamilelere kolay doğum diliyorum..
güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle..

Kizlar ben size burda destek vermek için yorum yaziyorum. Hepiniz insallah sag selim bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:. Benim iki tane oglum var ama ikiz degiler çok sükür:emir_bebek:gamyoncuiremsu. Zor bakiyorum, ikiz olsalardi , yok yok düsünmek bile istemiyorum.kaydirigubbakcemile3
hepinize Allah yardimciniz olsun. Hele ûçüz bekleyen arkadasimizaaa :roflol: Kendinize iyi bakin hamislerrr:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ben üçüz bekliyorum ama yeni konu açmadan sizin yanınıza gelmek istedim kızlar. sonuçta yaşadıklarımız birbirine çok benziyor değilmi? hem çok fazla üçüz hamile de yok bildiğim kadarıyla, ben de burdan paylaşıma katılmak istedim.
zeamays sen yolun sonuna gelmişsin maşşallah arkadaşım. allahım bizlere de senin haftalarına erişebilmeyi nasip etsin niş. dua et bizlere de olurmu?

inşallah canım sizin meleklerde sabrederler benimkiler gibi. gerçi bizimkiler biraz aceleci davrandılar ama bekletmeyi başardık 30. haftadan beri sürekli yatıyorum evde. aman kızlar dikkat edin kendinize çoğul gebelikte dinlenmek çok önemli yormayın kendinizi sakın a.s. dualarım sizlerle kızlar. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.

selamlar, benimde ikiz oğluşlarım var.. bizde dün kırkımızı çıkardık..
zeamays bende sennle aynı zamnda doğum yapacaktım 26 kasımda ama bebişlerim ve ben dayanamadık, bende tansiyon yüksekliği nedeniyle birde bebişimin birininde solunumu yavaşlayınca 33+2 yani 10 ekimde doğum yaptım.. 15 gün küvözde kaldılar ama şimdi çok şükür sağlıcakla yanımızdalar..
sana ve tüm hamilelere kolay doğum diliyorum..
güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle..

küçük prenslerini Allah bağışlasın nazlıcııım. ne güzel bebişlerini almışsın kucağına. benim içinde kokla olurmu mis kokulu meleklerini.:emir_bebek::emir_bebek:

Kizlar ben size burda destek vermek için yorum yaziyorum. Hepiniz insallah sag selim bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:. Benim iki tane oglum var ama ikiz degiler çok sükür:emir_bebek:gamyoncuiremsu. Zor bakiyorum, ikiz olsalardi , yok yok düsünmek bile istemiyorum.kaydirigubbakcemile3
hepinize Allah yardimciniz olsun. Hele ûçüz bekleyen arkadasimizaaa :roflol: Kendinize iyi bakin hamislerrr::

ilayda bacım, gözümüzü korkuttun o kadarmı zor:uhm: senin yavruşlar arasında kaç yaş var?

ooo allahım tez zamanda saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canım ben ikiz annesiyim çok zor oluyo basen alllah yardımcın olsun inş. sneinde :) çok güzewl bir duygu çogul gebelik :) yalnız ben çok zorlanmıştım sen nasıl rahatmısın canım ikiz gebelik zorken 3 üz gebelik nasıl acaba allah isteyene nasip etsin tabi ikiz gebeligi merak ederken başıma geldi gerçi benim ailemdede var ama 3 üz:))) allah isteyene versin :):nazar:

kızlarr çok güzle omuş bu topik bence :)) benim zamanımda yoktu ben yaana döne ikiz annesi arıyodum acaba nasıl oluyo hamileik ve bakım diye bu çok güzel olmuş kimse zorlanmaz artık takıldıgı soruların yanıtınıda burdan bula bilir eminim :)

inşallah canım sizin meleklerde sabrederler benimkiler gibi. gerçi bizimkiler biraz aceleci davrandılar ama bekletmeyi başardık 30. haftadan beri sürekli yatıyorum evde. aman kızlar dikkat edin kendinize çoğul gebelikte dinlenmek çok önemli yormayın kendinizi sakın a.s. dualarım sizlerle kızlar. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.

canım sende zor olan ayları başarmışıssın geçmeyii :) bende 38 haftalıkken dogum yaptım sende inş. tez zamnda kurtulursun bebilleirnle canım saglıcakla:) herşeyin hayırlısı..a.s.

kızlar bende 32+5 gülük ikiz hamilesiyim yavaş yavaş yolun sonuna doğru geliyoruk.Allah isterse benim bir kızım birde oğlum olacak şimdilik herşey yolunda gidiyor bana sorarsanız ikiz hamileliği zor ama çok zevkli en çok alış verişi zevkli.İkiz hamileliğinin erken döneminde olan arkadaşlarıma tek tavsiyem hisetiğiniz en küçük dotorunuzu bilgilendirin.Şimdiden herkeze hayırlı doğumlar.

merhaba arkadaşlar ben de fedakar bir ikiz annesiyim...11 aylık olacak yakında iki küçük prensim...gebelik te sonrası da zor geçiyor ancak ödül büyük oluyor...deneyimlerimizi paylaşalım...sevgiler...

ben ramazan bayramının ilk gününde geçirdiğim bir kanama sonrası tamamen eve kapanmış durumdayım kızlar. sadece dr. kontrolüne çıkıyorum. hiçbir iş yapmıyorum. annem var yanımda herşeyimi yapıyor sağolsun. tabi eşimde yardımcı oluyor. heerşeyde zorlanıyorum. 5 kilo aldım, tek bir gebeliğe göre son ayımda görünüyorum; karnım burnıumda yani ;) gece uykusu yok çünkü yatış pozisyonu alamıyorum. oturup kalkmam da bi tören. sırt derim bile gerildi sanki bu çok rahatsız ediyor beni.47 kilo ile hamile kalmıştım düşünün. vücut da pek uygun değil aslında yani ;) prepar kullanıyorum bilenler varsa kalp çarpıtısı ve yüksek nabız sorunu yaratıyor, elim ayağım titremekten kesiliyor ............... oooooooooo daha neler neler. daha sadece hastane çıkışı takımlarını aldık ki alışveriş olayı bile büyük bir iş bizim için. gezip bakamıyorum, kolay bulunmuoyr. yatağı, arabası ........ hele hele de fiyatlar........... çoooooooooooooookkkkkkkkkk zor ama yarısına geldik artık şükür. tek istediğim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağıma almak. aynısını tüm hamileler için istiyorum tabi.

mrhb lar bende ıkız annesıyım bır oglum bırde kızım var benımkıler 6 yasında zor donemı atlattım bıraz dıger hamıslerede allah tamamına erdırsın dıyorum allah sabır versın

Back
X