İkiz anneleri

Canim keske sana yardim edebilseydim bu konuda ama inanki ben normal yolla hamile kaldim ikizlere evde test yaptim 7+4 gunlukken ilk doktor kontrolune gitmistim burda hamilelik 8 haftalik olmadan gidemiyorsun doktora zaten kan degeri nedir nasil olculur gebelik te hep bu siteden ogrenmistim.ama sana sunu soyliyim cogul gebelik oldugunu hamile kalir kalmaz anladim cunku belirtileri cok yuksekti netten arastirmistik esimle ve ben inanilmaz ama ikiz hic yok ailede biz ikiz olucagini biliyorduk.

canım benim değerlerim 11. gün 129 15. gün 520 17 gün de 1000 küsürdü bende ikiz bebek bekliyorum dr.um kan değerin tek bebekle uyumlu demişti ama ikizmiş. normalden biraz yüksekse çoğul oluyor .

RÜZGARIM VE ASLI cevaplarınız için çok teşekkür ederim, bebişlerinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah.10 gün kaldı insallah 10 gün sonra ultrasonda görebileceğiz. hayırlısı neyse o olsun tek çift dert dedğil önemli olan sağlıklı olması ama çocukluktan beri hep 2izlerim olacak düşüncesi hissi vardı. allah hayırlısını versin hepimizee. darısı tüüm isteyenlere:asigim::1hug:

böyle bir sitenin olmasi süper olmus benim sizleri bir sorum var .benim ikizlerim 14 aylik ama birbirleyle cok kavga ediyorlar ve beni cok kiskaniyorlar biri kiz biri oglan bu kiskancligi cozen varsa banada anlatirsa sevinirim sevgilerle::emir_bebek:

merhaba
sude ben
bende ıkız annesıyım bır kız bır oglum var
2yasındalar ama coooook aksıler pc basına bıle gecemıyorum kakk kakk deyıp duruyorlar hıc oturmuyorum sureklı peslerındeyım yoruldummmmmmm

Back
X