İkiz annelerinden yorum bekliyorumm :))

Btlkubra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
1.951
793
248
Kayseri
Kizlar ben gecen sali gunu kan tahlili yaptirdim adetime 4 gun vardi ve beta degerim 461 cikti pazartesi gunu doktora gidicez ama aklima takildi esiminde benimde icime ikizmis gibi geliyo sizin bilgilerinden faydalamak istiyorum acaba ikiz hamile olabilirmiyim degerime gore yardimci olursaniz sevinirim :)))

Merhabalar öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun. Bende adetime2gün kala yaptırmıştım değeim 467lerde çıkmıştı. Aklımın ucundan ikiz olacağı geçmezdi. 2hafta sonra tekrar dr.um kontrole çağırınca 2keseyi görmüştük.
Cogunluk ikiz gebelikte baya bayaa yüksek oldugunu yazıyor. 2gün sonra tekrar yaptırın değeri nizde müthiş artıış görünürse ikiz olma ihtimalide çok yüksek oluyor
Hayırlısı olur inşaAllah

Ayy gercektenmi çok heycanlandim şimdi yarın doktora gitcem tekrar kan testi yaptırcam hayırlısı olur ins ikiz bebek hic aklıma gelmezdi ta ki bı tanıdığımız rüyasında benim ikiz bebegim olduğunu görene kadar netten araştırsın degerim biraz yuksek gibi geldi olabilirmi ihtimali geldi aklıma bakalım yarın doktor ne dicek bilgilendirdiginiz icin çok tes ederim :)))

Ayyy ne güzel Bende ikiz istiyorumm(yaşım 18 gerçi :)) Çok hoşuma gidiyo ikizler..İlk hamileliğimde ikiz kalmak isterim şahsenn Gözünüz aydınn.Allah analı babalı büyütsünn :)

Ayyy ne güzel Bende ikiz istiyorumm(yaşım 18 gerçi :)) Çok hoşuma gidiyo ikizler..İlk hamileliğimde ikiz kalmak isterim şahsenn Gözünüz aydınn.Allah analı babalı büyütsünn :)

Âmin Canim ins senind olur bakalım yarın görcez tek kesemi iki kesemi hayırlısı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…