Merhabalar öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun. Bende adetime2gün kala yaptırmıştım değeim 467lerde çıkmıştı. Aklımın ucundan ikiz olacağı geçmezdi. 2hafta sonra tekrar dr.um kontrole çağırınca 2keseyi görmüştük.
Cogunluk ikiz gebelikte baya bayaa yüksek oldugunu yazıyor. 2gün sonra tekrar yaptırın değeri nizde müthiş artıış görünürse ikiz olma ihtimalide çok yüksek oluyor
Hayırlısı olur inşaAllah
Merhabalar öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun. Bende adetime2gün kala yaptırmıştım değeim 467lerde çıkmıştı. Aklımın ucundan ikiz olacağı geçmezdi. 2hafta sonra tekrar dr.um kontrole çağırınca 2keseyi görmüştük.
Cogunluk ikiz gebelikte baya bayaa yüksek oldugunu yazıyor. 2gün sonra tekrar yaptırın değeri nizde müthiş artıış görünürse ikiz olma ihtimalide çok yüksek oluyor
Hayırlısı olur inşaAllah
Ayy gercektenmi çok heycanlandim şimdi yarın doktora gitcem tekrar kan testi yaptırcam hayırlısı olur ins ikiz bebek hic aklıma gelmezdi ta ki bı tanıdığımız rüyasında benim ikiz bebegim olduğunu görene kadar netten araştırsın degerim biraz yuksek gibi geldi olabilirmi ihtimali geldi aklıma bakalım yarın doktor ne dicek bilgilendirdiginiz icin çok tes ederim :)))