İkiz bebek alışverişi

Kızlar bana da biberon konusunda bir fikir verin, dr brown düşünüyorum ama kaç tane almak lazım, biberonlar birbirlerinden farklı mı oluyor, ne biliyim yeni doğan için mesela hangisini önerirsiniz? Bazıları gaz oluşumunu aza indiriyormuş. Siz neler yaptınız?
Canim ben de dr brown ve awent arasi da kararsiz kaldim ama cam mı yoksa polikarbon gibi olan malzeme mi tercih etmeliyiz bilemiyorum tecrübeli annelerden fikir gelse cok iyi olur...cam daha sağlikli lakin bebek için ağır kendi kavramaya basladiginda birde düstügunde canını acıtabilir...

Maalesef canim Konya dayim ben hem secenek cok az hemde fiyatlar cok yüksek burada
Gardrop ve iki besik olarak ne kadar tutucak sordunuz mu, yakiniz aslinda burada en uygun yer 5.000 tl fiyat çikardi 2 beşik+1 gardrop için şifonyeri odaya sıgmayacaği icin almayi dusunmuyoruz

Gardrop ve iki besik olarak ne kadar tutucak sordunuz mu, yakiniz aslinda burada en uygun yer 5.000 tl fiyat çikardi 2 beşik+1 gardrop için şifonyeri odaya sıgmayacaği icin almayi dusunmuyoruz
Merhaba bende ikea dan alıcam . 2 beşik 2 gardırop. 2 milyar tutuyor.

Merhabalar bende peg prego önlü arkalı ikiz bebek arabasını inceliyorum bayadır oto koltuğuyla birlikte 3400 tl ye biraz pahalı geldigi için bakinmaya devam ediyorum ama maxi coside çok uygun degilmis. Odayıda yaptirmaya karar verdik 4 kapakli boydan dolap 2 tane yeni nesil yatak bide şifonyer piyasadakilere gore baya uyguna geliyo hem daha uzun sure kullanabilcegimizi düşünüyorum

Ben de önce öyle düşünmüstum canim ama uzun süre kullanamayiz diye büyüyebilene geçtik düsünce olarak ama bilemiyorum ne kadar mantikli olucak
Ben ilk oğluma büyüyen almıştım. Okula başlaýınca çalışma masalı genç odası aldık. Dolap bebeklik dolabı oldugundan buyuyunce yetmedi. Bu yüzden bu sefer böyle düşünduk.

Eklentiler

• Screenshot_20180216-114525.webp
    Screenshot_20180216-114525.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 76
Merhabalar bende peg prego önlü arkalı ikiz bebek arabasını inceliyorum bayadır oto koltuğuyla birlikte 3400 tl ye biraz pahalı geldigi için bakinmaya devam ediyorum ama maxi coside çok uygun degilmis. Odayıda yaptirmaya karar verdik 4 kapakli boydan dolap 2 tane yeni nesil yatak bide şifonyer piyasadakilere gore baya uyguna geliyo hem daha uzun sure kullanabilcegimizi düşünüyorum
Insatagram da albebek diye bi site var orda prego Ibiza 2072 2400 tl dediler poşet dahil en uygun orası ama istanbulda olanlar gider bakar biz daha almadik

Insatagram da albebek diye bi site var orda prego Ibiza 2072 2400 tl dediler poşet dahil en uygun orası ama istanbulda olanlar gider bakar biz daha almadik
Evet canim biliyorum o siteyi bende sormustum 2400 dedi puset dahil demedi bende sormadim belki dahildi istanbulda olsak uygun kullanışlı bise bulmak daha kolay gibi geliyo banada bizim burada hic bise yok çünku ama artik internettn falan halletcez bi şekilde

Evet canim biliyorum o siteyi bende sormustum 2400 dedi puset dahil demedi bende sormadim belki dahildi istanbulda olsak uygun kullanışlı bise bulmak daha kolay gibi geliyo banada bizim burada hic bise yok çünku ama artik internettn falan halletcez bi şekilde
1 ay kadar önce sormuştum pusetsiz 1800 pusetli 2400 dedi ben samsundayim burda 3000 diyorlar biz daha almadık bilmiyorum o kadar çok para vermeye gerek varmı diye ama ikiz arabalari pahali ucuza da var ama artık karar bizim

1 ay kadar önce sormuştum pusetsiz 1800 pusetli 2400 dedi ben samsundayim burda 3000 diyorlar biz daha almadık bilmiyorum o kadar çok para vermeye gerek varmı diye ama ikiz arabalari pahali ucuza da var ama artık karar bizim
Hmm yok ben soralı 2 hafta olmadı daha evet ya bencede pahalı ztn herşeye bisürü masraf oluyo ikiz arabasida şart ama ben bazen dogumdan sonra biraz büyuynce ucuzlardanmı alsak diye düşünüyorum ama hemen lazım olursa bilemiyorum tabi

O modeli biliyorum canim incelemistim ama bize pahalı gelmisti birde bagajda epey yer kapliycak bi ürüne benziyordu, güle güle kullanin insallah biz baston alsak mi düşüncesindeyiz simdilik
TEŞEKKÜR ederim canim zaten maxi cosi baston canım malesef ikiz arabaları çok yer kaplıyor Benim gönlümde açıkçası peg prego book two vardı ama o baya tuzlu oldu 5000 tl yi bulduğunda maxi cosi aldim darısı sana canim

TEŞEKKÜR ederim canim zaten maxi cosi baston canım malesef ikiz arabaları çok yer kaplıyor Benim gönlümde açıkçası peg prego book two vardı ama o baya tuzlu oldu 5000 tl yi bulduğunda maxi cosi aldim darısı sana canim
Insallh canim tesekkur ederimm sizde iui gunlerde gule gule kullaninn

Kizlar ikiz bebekler icin lansinoh ikisi birarada sut pompasi kullanan var mi?

Back
X