ikiz bebek anneleri sorum var

inci 26

ALLAHIM bebeklerimi koru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
187
1
318
İstanbul
benim 1,5 yaşında ikizlerim var kızım her şeyden anlıyo şiş diyo bezini getir diyom getiriyo ne söylesem anlıyo oglum tam tersi ismini söyleyince bile bakmıyo ama reklam sesi duysun öteki odada olsa geliyo normal bir durummu sizlerin bebekleri aynı hareketler yapıyomu yoksa farklılarmı cevap yazarsanız sevinirim:18:

canım kesinlikle tv seyrettirme hayatınızdan çıkart tv yi hep otizm belirtilerinde yazar ya ismine bakmaz ama reklamın sesinin öteki odadan duyar gelir falan filan diye muhtemelen sende okumuşsundur bunları ama bu belirtiler uyuyor diye illah öyle olacak diye birşey yok ama zararın neresinden dönsen kardır tv yi kapatıp daha sosyal olabilecekleri ortamlara sok gerçi ikizi var ama yinede başka çocuklarlada iletişime girsin.Tabi ismine bakmamasının sebepleri bir sürü olabilir o an bambaşka birşeyle uğraşıyor olabilir peki mesela kızın birşey isterken parmağıyla işaret etmeye başladıımı oğlunda aynı şekildemi istiyor sanırım o aylarda istediklerini parmakla göstermeye başlıyorlardı ama inan bunlarda geçde kalabilir illah her çocuğun birbiriyle aynı olması gerekmiyor ama dediğim gibi seni korkutuyor rahatsız ediyorsa oğlunun kızından geri kaldığını düşünüyorsan tv olayından başla derim

Arkadaşım forumda geçerken okuyup dikkatimi çekti yazamadım ama dayanamayıp yazmam lazımdı kendimi engelleyemedim.Benimde yeğenim ( halamın torunu) aynı dediğin gibi ismiyle seslen dönüp bakmaz fakat reklamları duyduğu anda nerede olursa olsun gelip izler ve heyecanlandığı sevindiği zamanda ellerini şaklatır.Diğer bir yeğenimde (teyzemin oğlu) daum sendromlu ve aynı hareketleri ondan biliyorduk.Yengemi uyardığımızda ewet bizde farkındayız dedi ve her işini reklamlarda yapıyorlardı yemeği bile reklam arasıda yiyordu.Daha sonra doktora gittiler ve daum sendromu değil otizime eğilimli olduğu ve dikkat eksikliği olduğu ortaya çıktı.Şimdi eğitim alıyor ve yavaş yavaş normale dönüyor.Yeğenim 3.5 yaşında ve abiside var ikiside aynı anda sünnet oldular sünnete kadar konuşan herşeyi normal olan öoöuk sünnetten sonra bu hale geldi.Doktoruda bunu onaylamış.Sünneti bayıltılmadan olduğundan korkudan çoçuk gerilemiş.Ne olursun ben anne değilim fakat yazık olmasın çoçuğuna en kısa zamanda çoçuğunu doktora götür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…