• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz bebek anneleri yardım

İlk zamanlar bana da çok halsizlik olmuştu. Zamanla geçiyor. Zor bir gebelik kızımda bu kadar zorlanmamıştım. Benim tansiyonum normal. Kalp çarpıntım var nabzım yüksek kardiyoloji takip ediyor. Benim doğal yolla oldu. Fetal dna yaptırmadım. İkili test yaptım sadece göztepe yaptırıyorlar. Çünkü down sendromlu olduğunu öğrensem aldıramam. 9 ay boyunca bunun üzüntüsünü çekmek istemedim. Tedavisi yok zaten. Bu karar size ait. Devlette yapmıyorlar özel bir firma yapıp yurtdışına yolluyormuş yüzde yüz sonuç değil yine. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Göztepede kime gidiyorsunuz? Doğumu orda mı yapcaksınız? Küvez işi beni çok korkutuyor açıkcası. İnşallah erken gelmezler
Ben göztepeye gitmedim hiç. Dediğim gibi lütfü kırdara gittim. Benim de bazen çok fazla çarpıntım oluyor, çok tuhaf hissediyorum kendimi. Ama henüz küçük oldukları için iyi bir doktor arayışındayım. Sizin bebeklerin zarları oluştu mu?

Ben göztepeye gitmedim hiç. Dediğim gibi lütfü kırdara gittim. Benim de bazen çok fazla çarpıntım oluyor, çok tuhaf hissediyorum kendimi. Ama henüz küçük oldukları için iyi bir doktor arayışındayım. Sizin bebeklerin zarları oluştu mu?
Lütfü kırdar bana daha yakın aslında memnun musunuz? Hangi doktora gidiyorsunuz. Eğer kadın doğuma gidiyorsanız. Kadın doğumda görülmedi benim zarım. Perinatolojide 12. Haftada daha ayrıntılı bakıyorlar o zaman görüldü. Çok ince bir zar var dediler.

Merhaba 11 haftalık hamileyim. 2.5 yaşında bir kızım var sizlere ömür :) iki hafta önce bebeklerimin tek yumurta ikizi olduğunu öğrendim. Tek kese var . İstanbul kartal da oturuyorum. Hastane için göztepe süleyman çakır eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. Tüm ikiz annelerinden özellikle istanbul anadolu yakasında oturanlardan tecrübelerini bekliyorum :( çevremde hiç konuşabilceğim kimse yok. Sadece araştırabiliyorum. Yazdıklarınız benim için çok önemli sizlere sorum :

1- Göztepe hastanesinde tecrübesi olan varmı araştırma hastanesi olması beni endişelendirmeli mi?
2- göztepe hastanesinde bildiğiniz önerebilceğiniz doktor veya bana tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum
3. Zeynep kamil hastanesi bana çok uzak ama göztepeden de emin değilim araştırma hastaneleri hakkında biraz kötü şeyler duydum. Endişelerim var. Sizce zeynep kamil uzakta olsa gitmelimiyim?
4- bana vereceğiniz tavsiyeler var mı?

Yaşım 27 ilk doğumum normal doğumdu. Şuan sezeryan düşünüyorum. Genç kardeşinize yardımcı olup yazarsanız tecrübelerinizi çok mutlu olurum. Yazan herkesten Allah razı olsun. Şimdiden teşekkür ederim :)
Konuyla bağımsız sizlere ömür ölen kişi için kullanılan bir şeydir
Allah uzun ömür versin çok yanlış bir anlatm olmus

Konuyla bağımsız sizlere ömür ölen kişi için kullanılan bir şeydir
Allah uzun ömür versin çok yanlış bir anlatm olmus
Çok teşekkürler. Tekrar okuduğumda bende farkettim. Yorgun ve uykusuz bir anımda yazdım. Tabiki niyetim öyle yazmak değildi. Hastanenin adını da Süleyman çakır yazmışım 😩 Süleyman Yalçın olcaktı doğrusu..

Lütfü kırdar bana daha yakın aslında memnun musunuz? Hangi doktora gidiyorsunuz. Eğer kadın doğuma gidiyorsanız. Kadın doğumda görülmedi benim zarım. Perinatolojide 12. Haftada daha ayrıntılı bakıyorlar o zaman görüldü. Çok ince bir zar var dediler.
randevu almak istiyorsanız saat 10.00 gibi bakabilirsiniz, şuan mesala var. dikkat ettiğim ikili tarama testi göztepede var ama kartalda yapılmamaktadır yazıyor.

Lütfü Kırdarda Didar Kurta gidiyorum. şuanlık memnunum. ama daha 2 kere göründüm. ikili için gittiğinizde kendileri mi randevu veriyorlar göztepede?

Lütfü Kırdarda Didar Kurta gidiyorum. şuanlık memnunum. ama daha 2 kere göründüm. ikili için gittiğinizde kendileri mi randevu veriyorlar göztepede

Eğer kadın doğuma gidiyorsanız sizi perinatolojiden randevu almanız için yeşil listeye atacak. Yoksa randevu alamazsınız. İkili test için haftanız gelince perinatolojiden randevu almanız yeterli. Orada bakılıyor. İkizlere zaten perinatoloji bakıyor. Ben kadın doğuma gitmiyorum şuan. randevu var evet ama 15 gün sonraya randevu var. Benim için geç oluyor. 2 haftada bir gözükmem gerekiyor. 2 hafta sonraya alırsam 1 ay olmuş olcak.Her gün bakıyorum yakın zamanda lazım bana. Hayırlısı bulurum inşallah

Eğer kadın doğuma gidiyorsanız sizi perinatolojiden randevu almanız için yeşil listeye atacak. Yoksa randevu alamazsınız. İkili test için haftanız gelince perinatolojiden randevu almanız yeterli. Orada bakılıyor. İkizlere zaten perinatoloji bakıyor. Ben kadın doğuma gitmiyorum şuan. randevu var evet ama 15 gün sonraya randevu var. Benim için geç oluyor. 2 haftada bir gözükmem gerekiyor. 2 hafta sonraya alırsam 1 ay olmuş olcak.Her gün bakıyorum yakın zamanda lazım bana. Hayırlısı bulurum inşallah
evet bende perinatoloji takibine başladım zaten, yeşil kayıt açıldı. 2 kere göründüm dediğim normal gebelik değil. ikili tarama için gidince direkt kan alıyorlar mı? yoksa şu gün gel deyip liste mi yapıyorlar?

sizin gerçekten de randevudan çıktığınız an ve / randevu gününüzün ertesi sabahı 10.00da tekrar randevu kovalamanız gerekiyor.

sadece göztepeye gidecekseniz, 11 marta gözüküyor en erken.

evet bende perinatoloji takibine başladım zaten, yeşil kayıt açıldı. 2 kere göründüm dediğim normal gebelik değil. ikili tarama için gidince direkt kan alıyorlar mı? yoksa şu gün gel deyip liste mi yapıyorlar?
Şöyle. Normal perinatoloji randevuna gidiyorsun.ikili test haftan gelince zaten hemen yapıyorlar. Orda ikili testin ilk aşamasını yapıyorlar bebeklere tek tek bakıyorlar ultrasondan ense kalınlıklarına vs. randevunun sonunda kan ve idrar istiyor. Randevu bitince hemen gidip kan ve idrar veriyorsun. 2 hafta sonra sonuç çıkıyor.

Back
X