ikiz bebek annelerine onemli sorum var..m

ttuba22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
18
1
3
33
Kızlar merhaba
Bebek sahibi olmayı herkes ister Allah herkese sağlıklı birer evlat nasip etsin inşallah.. Ama benim bir sorum var..
İkiz yada çoğul gebelik için ne yapmak gerekir yani bir hareket yada ne bilim bi önlem veya ilaç vs. Bildiğiniz duyduğunuz birşey var mi ? İhtimali yükseltmek adına soruyorum.. Yukseltmek icin ne yapilabilir ??
Cevaplarsaniz çok mutlu olurum.. Tesekkur ederim..

Mrb kızlar bendeyeni kkatıldım aranıza adetimden 2 gün önce test yaptırdım değerim 159 çıktı bi 40 saat sonra tekrar yaptırdım 411 çıktı sizce çoğul gebelik olurmu?

Tedavi görurseniz alinan ilaclar cogul gebelik ihtimalini arttiriyor gerisi yaa nasip Rabbim ol diyor oluyor

Tabiki Rabbim ne isterse o olur.. Ama ihtimali yükseltip gerisini Allaha tevekkül etmek istiyorum bende..
Bu tedavi dediğin ilaç gibi mi yoksa farklı işlemler mi peki ?

Tabiki Rabbim ne isterse o olur.. Ama ihtimali yükseltip gerisini Allaha tevekkül etmek istiyorum bende..
Bu tedavi dediğin ilaç gibi mi yoksa farklı işlemler mi peki ?

Tedaviden kastim probleminize gore doktorun size verecegi ilaclar mesela yumurta arttirmak icin ilac verebiliyorlar ya da asilama, tup bebek gibi tedaviler oncesinde kullanilan ilaclar yumurtalari etkiledigi icin cogul gebelige sebep olabiliyor.Rabbim gönlüne gore versin. Tabii bi de genetik faktor var ailenizde cogul gebelik varsa sizdede olma ihtimali yuksek olur

Mrb kızlar bendeyeni kkatıldım aranıza adetimden 2 gün önce test yaptırdım değerim 159 çıktı bi 40 saat sonra tekrar yaptırdım 411 çıktı sizce çoğul gebelik olurmu?
benimki 151 di birdaha yaptirmadim ama ikiz...

Ben bi araştırabilirsiniz o zaman bu şekilde.. teşekkür ederim cevabın için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…