İkiz bebek arabası almama hardımcı olurmusunuz?

Reengarenk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
5.895
8.675
198
Merhaba güzel anneler.. Allah kısmet ederse ekimde ikizlerimi doğuracağım.. Bebek arabasını hangi model, marka alacağıma bir türlü karar veremedim, önce doğumdan sonra alırım daha rahat karar veririm dedim, şimdi düşünüyorum doğumdan sonra alacaksam iki puset almak zorundayım.. Almışken pusetli alayım hem normalde de kullanırım hem arabaya takıp kullanırım.
Konuya bir el atarmısınız tecrübeli anneler bir kaç model beğendim ama hiç kullanıcı yorumu yok..

Ay hiç tecrübem yok ama yanyana olanlardansa önlü arkalı olanlar daha mantıklı geliyor kapılardan geçerken filan. Tabi nasıl katlanıp taşınıyorlar hiç bilemiyorum. 🤗

Ay hiç tecrübem yok ama yanyana olanlardansa önlü arkalı olanlar daha mantıklı geliyor kapılardan geçerken filan. Tabi nasıl katlanıp taşınıyorlar hiç bilemiyorum. 🤗
Bende önlü arkalı düşinüyorum ama seçrnek çok az onun için karar veremiyorum.. Teşekkür ederim tatlım🥰

Önlü arkalı almak istemedik hangisini arkaya koyacağız diye düşünmek istemedik birde büyüyünce arkadan tekmeliyolarmış sorun olur diye

valla yan yana olanda sığmıyor ardarda olanda sığmıyor. biz maxi cosi dana for 2 aldık. daha kullanmadık ama. en azından travel sistem. hem daha az yer kaplıyor gibi. kılıfları yıkanıyor. oto koltuğununda çıkarılıp yıkanabiliyor.

Eklentiler

• IMG-20200529-WA0005.webp
    IMG-20200529-WA0005.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 1.090
valla yan yana olanda sığmıyor ardarda olanda sığmıyor. biz maxi cosi dana for 2 aldık. daha kullanmadık ama. en azından travel sistem. hem daha az yer kaplıyor gibi. kılıfları yıkanıyor. oto koltuğununda çıkarılıp yıkanabiliyor.
güle güle kullanın.
Bu şimdi resimde de çok yer kaplıyor geldi bana mağazalarda seçenek çok az gidip denemk istedim en fazla 3, 4 model var..

Merhaba güzel anneler.. Allah kısmet ederse ekimde ikizlerimi doğuracağım.. Bebek arabasını hangi model, marka alacağıma bir türlü karar veremedim, önce doğumdan sonra alırım daha rahat karar veririm dedim, şimdi düşünüyorum doğumdan sonra alacaksam iki puset almak zorundayım.. Almışken pusetli alayım hem normalde de kullanırım hem arabaya takıp kullanırım.
Konuya bir el atarmısınız tecrübeli anneler bir kaç model beğendim ama hiç kullanıcı yorumu yok..
Kendi tecrubelerim doğrultusunda yazıyorum 8 aydır ikiz annesiniyim baby hope ikiz baston aldım ve memnun değilim kraft 3 teker tavsiye ederim yada 2 ayrı araba ve birleştirme aparati tavsiye ederim 6 yeterli arabalar ayağınıza çarpıyor 1 ikincisi 2 ayrı araba şöyle avantajlı mesela ben dün bankamatige gittim kız uyudu oğlanı yanima aldım koca arabayla gt gel çok zor oldu ama iki araba ve birleştirme aparatli alsaydım arabanin tekini alırdım daha rahat olurdu

Kendi tecrubelerim doğrultusunda yazıyorum 8 aydır ikiz annesiniyim baby hope ikiz baston aldım ve memnun değilim kraft 3 teker tavsiye ederim yada 2 ayrı araba ve birleştirme aparati tavsiye ederim 6 yeterli arabalar ayağınıza çarpıyor 1 ikincisi 2 ayrı araba şöyle avantajlı mesela ben dün bankamatige gittim kız uyudu oğlanı yanima aldım koca arabayla gt gel çok zor oldu ama iki araba ve birleştirme aparatli alsaydım arabanin tekini alırdım daha rahat olurdu
Benim oğlumun arabası var tek çıkmak için üstte paylaştığım chicco model arabayı tek olarak ta kullanabiliyorsun..

O.zman prego travel sistem al onlu arkali tutma yeri çift yönlü pusetide var
O çok pahalı canım ben 5000 i bile çok buluyorum.. Sma çare yok bebeklerin rahatlığı için birde pusetleri ayrı arabayı ayrı alırsam yine o fiyata gelir diye pusetli almaya karar verdim..

Biz sorduğumuzda pusette vardı 4 bin demişti bilmiyrm 1yil oldu herşeye zam geliyor belki buda zamlandi😂
benddki şans işte herşey 2 katı oldu 😂 200 300 liralik ateş ölçer 700, 900 olmış çocuk düşünenlere burdan duyurulur kenara 20 bin atın öyle çocuk yapın😂😂

Ben twin cam pulsar aldım travel sistem ama türkiyeden cekiliyordu en son zor bulmuştuk.pregonun pusetlerinin kalitesini beğenmedim oto koltugu olarak da kullanmak istiyordum çünkü güvenli gelmedi.

Back
X