Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım bende ikiz bebek bekliyorum bende ana kucaklı arabalardan istedim ancak onların çocuk her büyüdükçe ana kucağı kısmı büyütülüyormuş. 5-6 yerden bilgi aldım masraflı çok dendi. bilgineEvet arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız ikiz bebek arabaları neler , ben anakucağı takılanlardan istiyorum ama
Bende senin gibi düşünüyordum, ama inan dışarı çıkmak çok kolay değil, en fazla 4-5 ay ana kucağı ile çıkacağınıda düşünürsen, başına bela etme derim ben. Tam yatan hafif bir araba işini görür. Bnm ikiz arabadı britax. Çok rahat sokakta sürümü ama çok yer kaplıyor ve ağır. Maclaren bastonda aldım o da demir yığını gibi ayrıca sürümü çok zor, ama sırtı kademeli yatabiliyor yinede ben sevmedim . Aria twini çok övüyolar hafif bir araba bir bakın benceEvet arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız ikiz bebek arabaları neler , ben anakucağı takılanlardan istiyorum ama
Benim 5 aylık ikiz kızlarım var chicco echo twin aldık biz çok hafif ve kullanımı çok rahat ve yan yana
Evet kesinlikle sürüşü de çok rahat sanki içinde bebek yok gibi inş sizde menun kalırsınız benim de bir oğlum var 5 yaşında ona kullandığım tekli olmasına rağmen daha ağırdıBen de olumlu yorumlardan etkilenerek ve tavsiye üzerine Chicco Echo Twin aldım. Henüz ikizler doğmadı bebeklerle kullanmadım. Diğer üç çocuğuma farklı tekli bebek arabaları kullanmıştım. İkiz bebek arabalarının en olumsuz yönü ikili oldukları için ağır olmaları. Bu pek çoğuna göre hafif, katlanması kolay ve bagaja sığıyor. Arkası tam yatabilidiği için yeni doğandan itibaren kullanılabiliyor. İçinde yenidoğan anakucağı(otoya da konabilen) yok. Diğer çocuklarımda anakucağı hep otomobildeydi. otodan al bebek arabasına koy, ondan al tekrar arabaya koy, aman uyumuş anakucağıyla eve çıkar olayı tek çocukla bile çok büyük bir eziyete dönüşüyor bir süre sonra. İkizlerle bu hiç yapılmaz diye düşünerek araba için iki tane oto koltuğu anakucağı aldım başka marka. Bebek arabasının kolay toplanır kolay sürülür kolay taşınır olması özelliklerini taşıyor bence.
ikizlerim 1 yaşında biz ayrı ayrı 2 tane quinny zapp xtra 2 maxi cosi aldık. Ana kucakları maxi cosi arabada da oto koltuğu olarak kullanılıyor ayrıca, sürüşleri çok kolay arabalar. İkiz arabası tercih etmemiştim kapılardan geçmiyor ve çok ağır oluyor diye, sonraları mahallede dolaşmak için basit bi ikiz arabası aldım çok hafif baston tipi ama yatmıyor geriye yani konforlu değil ancak işimi gün içi gezlerinde baya kolaylaştırdı. Haftasonu gezisi, tatilerde falanda ayrı olanları kullanıyoruz zaten eşimle olduğumuz için hiç sorun olmuyor çok rahatlar.Evet arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız ikiz bebek arabaları neler , ben anakucağı takılanlardan istiyorum ama