Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bundan kullaniyrum 2 aylikken aldik 4 aydir super rahat kullanimli ve gorunus olarakta cok guzel duruyr benim kiz yukarda erkek asagida simdilik bazennikisinide kendime ceviriyrum insl sende memnun kalirsinhttps://www.bebekavm.com/ppvv~u~prego-2072-ibiza-ikiz-bebek-arabasi
ben de kısmetse bundan almayı düşünüyorum. yanyana çok zorlanırım![]()
apartmanımozın asansörü eski,o yüzden ölçmüş ve yanımızda metre ile alışveriş e gittik bizBiz de cok kararsiziz..hangi markalar onerirsiniz yanyana daha iyi degil mi baston tipi mesela maclauren dusunuyoruz ama?
İkiz bebek büyüten sevgili arkadaşlar ikiz bebek arabası önerisine ihtiyaci olan çok kişi var.markayla beraber kullanımla ilgili yorumlarınızı da yazarsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Cok tesekkur ederim cevap için .Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizicanım bizde 22 temmuzda doğduk. ağustos başında aldık bebek arabasını da. e bebekden joie ikiz bebek arabası. fiyatıda uygunda. ben şimdilik memnunum. işimi görüyor. bence bak derim.
Cok tesekkur ederim cevap için .Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi