İkiz bebek arabası

zeynebm

AnNe AdAyı ELHAMDÜLİLLAH
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
97
46
88
İkiz bebek büyüten sevgili arkadaşlar ikiz bebek arabası önerisine ihtiyaci olan çok kişi var.markayla beraber kullanımla ilgili yorumlarınızı da yazarsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Preg Prego twin atmosphere bayildim ama cok pahali

Merhaba ben ikizlerime kraftın arka arkaya olanını kullandım ve çok memnun kaldım şimdide yan yana paston aldım ama pek memnun değilim arka arkaya olan çok daha rahat benim tavsiyem kesinlikle arka arkaya olanlardan

Mrhb ben pregonun ikiz arabasini kullaniyrum cok memnunum tavsiye ederim

Benim izlerim 2 yasinda,1 bucuk yasina kada bugaboo donkey kullandim,super rahat bir seydi,evet bugaboolar cok pahali,ama satmaya kalkinca pek zarar etmiyorsun,ben ikinci el 1000 euroya almistim. Satmaya kalkinca 900 euroya sattim baskasina

teşekkür ederim cevaplar için yeni gördüm kusura bakmayın

Bizde prego İbiza kullanıyoruz asansörlere sığabiliyor ölçüp almıştık biz
Yine de bana sorarsanız çokta sokak arabası değil düz zemin arabası biraz büyüdüklerinde 2 adet baston daha iyi olur bence

Ben ayrı ayrı almaya karar verdim..inglesina trilogy alacağız yüksek ihtimal..açılıp kapatması çok rahat..biraz pahalı ama aynı zamanda baston puset olarak geçtiği için sonrasında tekrar araba almaya gerek olmaz diye düşünüyorum

Biz de cok kararsiziz..hangi markalar onerirsiniz yanyana daha iyi degil mi baston tipi mesela maclauren dusunuyoruz ama?

Biz de cok kararsiziz..hangi markalar onerirsiniz yanyana daha iyi degil mi baston tipi mesela maclauren dusunuyoruz ama?
apartmanımozın asansörü eski,o yüzden ölçmüş ve yanımızda metre ile alışveriş e gittik biz
Yanyana olan hiçbir marka sığmadı,başka forumlarda da bunu okuyunca arka Arkaya bir model araştırıp prego getirttik

Diğer sebebi ise iki koltuğuda tam yatabiliyor,Bn tek başıma açıp kurabiliyorum,birde mesela geçen açık hava bir yere gittik oğlum uyudu oturakların birini çıkarp komple açıp yatırdım

Dezavantaj ı ise daha önce dr dediğim gibi sokakta kullanımı zor,Avrupa ya uygun yapılmış gibi TR nin engebeli kaldırımlarımda zor
Ve ağır

İkiz bebek büyüten sevgili arkadaşlar ikiz bebek arabası önerisine ihtiyaci olan çok kişi var.markayla beraber kullanımla ilgili yorumlarınızı da yazarsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

canım bizde 22 temmuzda doğduk. ağustos başında aldık bebek arabasını da. e bebekden joie ikiz bebek arabası. fiyatıda uygunda. ben şimdilik memnunum. işimi görüyor. bence bak derim.

canım bizde 22 temmuzda doğduk. ağustos başında aldık bebek arabasını da. e bebekden joie ikiz bebek arabası. fiyatıda uygunda. ben şimdilik memnunum. işimi görüyor. bence bak derim.
Cok tesekkur ederim cevap için .Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi

pc_505_mor.jpg

Marka : PIERRE CARDIN

Ürün Kodu : PC-505

Model : LE LAMENTINE
  • 2. Oturma ünitesi 6. Aydan itibaren kullanılabilir yazıyor ama tek düşündüren yönü bu biz aldık ilk 3 ay zaten kışa denk geliyor Allahtan.. kalan bekleme sürecindede kanguru kullanmayı düşünüyorum eşim olmadan zaten hastaneye veya sağlık ocagına gitmem diye düşünüyorum . Araba gercekten cok güzel tek bebek içinde küçültülüp kullanılabiliyor arkadaki aparat cıkartılıp .

Esimle cok düşündük ve tüm cesitlerin olduğu bir magazaya da gittik.Bize baston tipi kararimizdan vaz gecirecek onerilerde bulunup diger ikiz ebeveynlerin prego ibizayi kullaninca cok memnun kaldiklarini soylediler..kisacasi özelliklerini youtube da izleyip dusunmenizi oneririm..sokakta gezmeye basladik ben ve annem rahatlikla kullaniyoruz...cok rahat ve konforlu bir araba..bebislerimiz 3 aya yaklastilar icinde biraz küçükler ama ilerde cok daha oturacaklar..

Benim de favorim ABC design zoom arayışlarım devam ediyor temmiz kullanıp satmak isteyenler iletişime geçebilirler (:

Back
X