Canım öncelikle Hayırlı oolsun bebeklerin. Benimde ogluslarimbvar hiç kucağa alıştırmadım onun icinde sıkıntım olmadı( yalniz baktigim icin ) ve benimde bitanesi coook hareketli :)
Beşiklerinde önlerinede yastığı dayayip dokerdim oyuncaklarını da önlerine.. Bazen mama sandalyesine koyardim o kadar. Ama Yurutec hoppala ana kucağı puset vs vs. Gibi şeylerle hiç isim olmadı.
Kendi hallerinde bırak alışsınlar oynamaya zaten suan tam akılları ermez oyun oynamaya ki.. Ben daha yeni yeni basladum cunku artik anliyorlar..
Ama su kucak olayında zor, alıştırmayacaktınız iste. Baslarında oturup onlarla oynayacaksin :)) kolaylıklar diliyorum
tecrübeli ikiz anneleri benim 6 aylık erkek bebeklerim var tam oyun dönemleri geldi hiç yatmak istemiyorlar özellikle bir tanesiçok hareketli her şeyden çbuk sıkılıyor hep kucak istiyor sizler bebeklerinizi nasıl oyaladınız oyuncak,oyun,etkinlik gibi tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
cevap için teşekkürler haklısın ben aslında arkadaşlar için demedim yanlış anlamasınlar beni ben sadece bazı dengeleri kafamda oturtmaya çalışıyorm.sizi önceden de takip etmiştim çook tatlı oğullarınz var resim falan da yüklemiştinz sanırım isimleri de çok güzel. tedavi sürecndeykn sizlere bakıp benşm de olacak mı derken şimdi neler konuşuyom Allah'a şükür.bebeklerle oyunlar oynuyorz oyuncaklayla ama çok uzun süre oturamıyorlr daha ama her şeye ilgileri arttı uzanıp almak istiyorlr özellikle yemek yerken ne yapıp edip bizim kucağa hooop.mama sandalyesi sipariş verdik umarım severlr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?