Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şu an Allah ın izni ile ikinci bebeğime hamileyim ama çok yeni dün adet günümdü kan verdim ve mutlu sonucu öğrendim. hep gönlümde ikiz bebek hayali vardı. ama şöyle düşünmedim illaki olacak diye çünkü bi çocuğum olduğuna hep şükrettim. sonunda Allahım ikinciyi de nasip etti. hayırlısıyla sağlıkla inş..
Kimse buna bişey söyleyemez ki canım. Hayırlı olsun. Çok istiyosan tüp yapsaydın, en az 2 tane kesin:) benim doğal yoldan, adetimi bir gün geçe 586 dı hormonum. Ama aklıma hiç öyle bişey gelmemişti. Belki gönlünden geçen olur kim bilir, hayırlısı.
11+6 tek yumurta ikizlerine hamileyim. Söyle söyleyeyim baştan tek bebek gözüküp kalp atışlarıyla ikiz olduğunu duyan çok oluyormuş. Anne tarafından geçiyor dedi doktor bizim bildiğimiz anne tarafı hiç ikiz yok