ikiz bebekler

42guluzar42

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
9
1
6
35
Uşak
7+5 haftlık ikiz bebeklere hamileyim 6+ 3 haftada doktora gittim ve ultrasonda kalp atışlarına baktı ikikeseyi gördü ancak birinin kalp atışını duyamadıgını söyledi 10 gün sonra tekrara gel dedi ve pazartesi gidecegim ,inş. bebeklerime bir şey olur mu merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum tskrlr lütfen bu konuda bilgisi olanlar bişeyler yazsın

Son düzenleme:
karından ultrason yapıldıysa duyulmamış olabilir. Benim 6. haftada vajinal ultrasonla duyulmuştu kalp atışları, kalbini ferah tut inşallah yarın güzel haberlerini alırsın..

bugün kontrolümüze gittik çok şükür iki bebişimizinde kalp atışlarını duyduk büyük olan bebişimiz 8+1 digeri ise 7+1 dedi doktorumuz ve tek yumurta ikizi olduklarını ögrendik :) çok mutluyuz gerçekten rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşaallah...herkese tavsiyem asla Allahtan umudunuzu kesmeyin ve bol dua edin çünkü rabbim asla kendine açılan elleri geri çevirmiyo

Hayırlı olsun arkadaşım hoşgeldin aramıza:)) 2 kese görmemişmiydi dr neden tek yumurta ikizi dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…