İkiz bebeklerim beşikten düşmeye başladı ne yapicam

Buzullar

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
215
83
18
30
Artik bebeklerim 8.5 aylık oldu beşikte ayağa kalkiyorlar bir tanesi geçenlerde düştü . İçim çok acıdı . Ne yapabilirim öneriniz varmi ?

Park yatak düşünüyorum ama bir tanesi çok hareketli ondan da düşermi ?

Okuyunca çok güldüm canım ya...
Maşallah çok hareketliler..
Bir fikrim yok ama bu başlığı görünce yorum yapmak istedim :)))
Yer yatağı yapsan daha garanti olur belki:)))

Park yataktan da düşerler. Sizinkiler biraz erken başlamış gerçi de. Bir yaşına doğru da benim ki park yatağın en dibinden atlayabiliyordu küçücük boyuyla. :) Boşa para vermeyin. Dusmeye de başlayınca benimkine bir müddet yer yatağı yaptım sonra yan korumalik alıp bazaya geçirdim direk.

İki tane olduklari için yer yatağına cesaret edemedim ama deneyeyim bari . Çaresiz kaldım :)

Aynı sorun bende de var. 9 aylık kızım var çok hareketli. Dikilip aşağı bakıyor düşmez İnşallah ya. Geçmiş olsun size kıyamam ya. Konuyu takipteyim.

Yatak çok mu yüksek. Biraz alcaltsaniz?

Park yatak alın birer tane, alt tarafını kullanırsınız, rahat edersiniz.
Biz de aldık bizim sıpaya geçici olarak, idare ediyor, güvenli de. Üstünde cibinlik vs. oluyor, yaz günü için sivrilere de çare neggzel ^_^

Hareketli olanı yerde yatırın olmadı diğeri yatakta yatsın

park yatak ikinci kademe kullaniyorum memnunum ki benim kizim da yataktan dusmustu.

Zaten düşünüyorum da ondan da duserlermi diye dusunuyorum

Benim birinci yaşına girmeden park yatağın en altından çıkabiliyordu. Birkaç kere de düştü. Küçük de iki buçuk yaşına kadar kafayı eğip aşağı bile bakmadı.
Velhasıl hareketli çocuklar durmuyor park yatakta da. Bir de iki tane alıp boşuna bir sürü para vermesin bence. En ideali yer yatakları.

Montessori yataklari var bildigimiz yer uataginin cafcafli hali :)
Dusme tehlikesi sifir ve ikizler icin cok guzel modelleri var , instagramda arastirabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…