Okuyunca çok güldüm canım ya...Artik bebeklerim 8.5 aylık oldu beşikte ayağa kalkiyorlar bir tanesi geçenlerde düştü . İçim çok acıdı . Ne yapabilirim öneriniz varmi ?
Park yatak düşünüyorum ama bir tanesi çok hareketli ondan da düşermi ?
Aynı şeyi düşünmüşüz:))))Yer yatagi yapin bence suan moderlerinide yapiyorlar hatta.
Onuda düşünüyorum ama bu seferde birbirine zarar verir yaramazlar :) hemde sallanmadan uyumuyorlarOkuyunca çok güldüm canım ya...
Maşallah çok hareketliler..
Bir fikrim yok ama bu başlığı görünce yorum yapmak istedim :)))
Yer yatağı yapsan daha garanti olur belki:)))
İki tane olduklari için yer yatağına cesaret edemedim ama deneyeyim bari . Çaresiz kaldım :)Park yataktan da düşerler. Sizinkiler biraz erken başlamış gerçi de. Bir yaşına doğru da benim ki park yatağın en dibinden atlayabiliyordu küçücük boyuyla. :) Boşa para vermeyin. Dusmeye de başlayınca benimkine bir müddet yer yatağı yaptım sonra yan korumalik alıp bazaya geçirdim direk.
Aklin yolu bir demisler :)Aynı şeyi düşünmüşüz:))))
Aynı sorun bende de var. 9 aylık kızım var çok hareketli. Dikilip aşağı bakıyor düşmez İnşallah ya. Geçmiş olsun size kıyamam ya. Konuyu takipteyim.Artik bebeklerim 8.5 aylık oldu beşikte ayağa kalkiyorlar bir tanesi geçenlerde düştü . İçim çok acıdı . Ne yapabilirim öneriniz varmi ?
Park yatak düşünüyorum ama bir tanesi çok hareketli ondan da düşermi ?
Tesekkurler .Benimkide bakıyordu ilk baslarda sonradan düştü . Uyuduklarinda bile çok korkuyorum düşerseler diyeAynı sorun bende de var. 9 aylık kızım var çok hareketli. Dikilip aşağı bakıyor düşmez İnşallah ya. Geçmiş olsun size kıyamam ya. Konuyu takipteyim.
Güzeller ama iki tane olması lazim yer sıkıntımız var malesefBence bunlar en mantiklisi. Hic oyun parki almayin yürümeyi ogrenince de ondan atlamaya calisiyorlar,birkac ay icin para harcamayin.
https://www.google.com.tr/search?q=...dpoKHT2NBI8Q_AUICSgB&biw=412&bih=652&dpr=2.63
Zaten düşünüyorum da ondan da duserlermi diye dusunuyorumPark yatak alın birer tane, alt tarafını kullanırsınız, rahat edersiniz.
Biz de aldık bizim sıpaya geçici olarak, idare ediyor, güvenli de. Üstünde cibinlik vs. oluyor, yaz günü için sivrilere de çare neggzel ^_^
Benim birinci yaşına girmeden park yatağın en altından çıkabiliyordu. Birkaç kere de düştü. Küçük de iki buçuk yaşına kadar kafayı eğip aşağı bile bakmadı.Park yatak alın birer tane, alt tarafını kullanırsınız, rahat edersiniz.
Biz de aldık bizim sıpaya geçici olarak, idare ediyor, güvenli de. Üstünde cibinlik vs. oluyor, yaz günü için sivrilere de çare neggzel ^_^
Diğerinde çok hareketsiz değil diğerinin yaptıklarını beş on güne oda yapıyor . Ne zor şeymiş anne olmak büyüdükçe zorlaşıyorlarHareketli olanı yerde yatırın olmadı diğeri yatakta yatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?